Βελλίδης: Απαντήσεις δίνω στο γήπεδο

13:35 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" κόντρα στον ΟΦΗ, ο Μάρκος Βελλίδης επανήλθε κάτω από τα δοκάρια του Άρη μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εκεί όπου ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είχε προτιμήσει τον Γιακούποβιτς. Ο 24χρονος πορτιέρο δεν θέλησε να το σχολιάσει επισημαίνοντας μόνο πως τις απαντήσεις τις δίνει μέσα στο γήπεδο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ

FM 92.8, ο Βελλίδης τόνισε: " Είμαστε έντεκα ποδοσφαιριστές. Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε. Θεωρώ ότι ή δουλειά είναι ομαδική , αν δεν με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου και εγώ αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα. Αυτό που ουσιαστικά είναι το πιο όμορφο για μένα είναι το να κερδίζει η ομάδα. Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσει για το γιατί δεν αγωνίστηκα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που το αφήνω πίσω. Όλες τις απαντήσεις γενικά τις δίνω στο γήπεδο".

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΟΦΗ, ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε: " Περιμέναμε με ανυπομονησία τόσο οι φίλοι όσο και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, να έρθει η πρώτη νίκη για την ομάδα. Υπήρχε μια δικαιολογημένη πίεση. Όταν δεν έχεις κερδίσει για επτά συνεχόμενα παιχνίδια, είναι λογικό να θέλεις να κερδίσεις. Η ομάδα έπαιζε σαν μια γροθιά, ήμασταν ενωμένοι. Η ομάδα είχε κάτι το ξεχωριστό. Ο στόχος είναι να καταφέρεις να είσαι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όταν έχεις παίκτες αξίας Άρη, αυτό που χρειάζεται είναι η καλή ψυχολογία. Όταν πάρει και άλλους βαθμούς η ομάδα, θα ανέβει ακόμη παραπάνω η ψυχολογία, και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδος. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Μετά θα αρχίσει η ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η πίεση που υπήρχε για τους βαθμούς που μας λείπουν, και την νίκη. Το γήπεδο του ΟΦΗ αποτελεί μια δύσκολη έδρα. Δεν νομίζω πως θα περάσουν εύκολα οι ομάδες από εκεί. Εμείς σκεφτόμασταν μόνο την ομάδα μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο".

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Νέο Πανιώνιο, ο Βελλίδης δήλωσε: " Ο στόχος μας είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Πλέον θα δουλέψουμε πάνω στον Πανιώνιο. Θα μελετήσουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πάνω απ όλα είναι η ομάδα".

Τέλος για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική Ελλάδος ο 24χρονος τερματοφύλακας δήλωσε: " Φυσικά και υπάρχει η εθνική μέσα στο μυαλό μου. Είναι μεγάλη η τιμή του να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο. Αποτελεί την καθιέρωση για ένα ποδοσφαιριστή. Αν δεν γίνει το κάλεσμα, όλα τα άλλα θα είναι συζητήσεις. Το ζήτημα είναι να έρθει το κάλεσμα. Αυτό θα είναι σημαντικό και για μένα και για τον Άρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα