Βελλίδης: Μεγάλη πρόκληση το ματς με ΟΣΦΠ

12:06 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Κλ. Βικελίδης" οι παίκτες του Άρη πρώτα θα κοιτάξουν να παίξουν καλά και μετά να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα όπως υπογράμμισε ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στην πειραϊκή ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News", ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε: "Είναι μεγάλη πρόκληση για μας

το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εμείς από την πλευρά μας θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο πρώτα να χαρούμε τον αγώνα και μετά, ναι, να νικήσουμε αν μπορούμε. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, θέλουμε να δείξουμε όυι είμαστε ικανοί και αποφασισμένοι για καλές εμφανίσεις και σπουδαία αποτελέσματα. Κι όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά οπουδήποτε και με οποιονδήποτε. Σε τέτοια ματς δεν παθιάζεται μόνο ο κόσμος αλλά κι εμείς. Είναι οπωσδήποτε ωραίο να κατακτάς μια μεγάλη νίκη, καλύτερο όμως πιστεύω ότι είναι να συγκεντρώσεις στο τέλος πολλούς βαθμούς, έχοντας βελτιώσει τις αδυναμίες σου. Κι αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε".
Για το δικό του μέλλον ο Βελλίδης δήλωσε: "Τώρα υπάρχει μόνον ο Άρης. Όταν λήξει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι, θα σκεφτώ τι θα κάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα