Βενγκέρ: Χειρότερα δεν γίνεται

07:56 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ γνώρισε την συντριβή από την Μίλαν με 4-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτισε την εφετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ με την αγγλική ομάδα να προσπαθεί για το καλύτερο στην ρεβάνς μιας και, όπως είπε ο Αρσέν Βενγκέρ, αποκλείεται να παίξει χειρότερα από όσο έπαιξε χθες.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Σίρο", ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Είναι πολύ βαρύ το σκορ και στατιστικά έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Θα προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό, ξέρουμε πως η Μίλαν έχει τεράστιο προβάδισμα, αλλά δεν μπορούμε να τα πάμε χειρότερα

από ό,τι απόψε. Οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά εμείς σήμερα ήμασταν κάκιστοι αμυντικά, δεν καταφέραμε να μπούμε ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού και σοκαριστήκαμε. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που απέναντι σε ισχυρές ομάδες αργούμε να διαβάσουμε και να αντιδράσουμε. Αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε από νωρίς στο σκορ την Μίλαν και χάσαμε την μπάλα σε σημεία του γηπέδου που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό".
Ο Βενγκέρ είχε παράπονα και για την διαιτησία του Κασάι λέγοντας: "Μου φάνηκε πως ο διαιτητής ήταν γενναιόδωρος στο πέναλτι που έδωσε στην Μίλαν, αλλά νομίζω πως πιο σοβαρό λάθος ήταν το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα