Βενγκέρ: Με ενοχλεί να μην κερδίζω τίτλους

13:36 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ παραμένει μακριά από τους τίτλους από το 2005 κάτι που ενοχλεί τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος πρόσθεσε πως δεν του αρέσει να βλέπει τους άλλους να κερδίζουν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Προφανώς και με ενοχλεί αν μην κερδίζω τίτλους. Δεν βρίσκομαι σε αυτή την θέση για να βλέπω τους άλλους να κερδίζουν. Πιστεύω πως αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς προκειμένου να ενδυναμώσουμε την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας".
Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Αγγλίας την Σουόνσι, η οποία είχε κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στο "Emirates",

με τον Βενγκέρ να δηλώνει: "Η Σουόνσι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Emirates, αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να απαντήσουμε. Νιώθουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε; Το να κατακτήσουμε το Κύπελλο Αγγλίας σίγουρα θα μας τονώσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δείξουμε συνέπεια και συνέχεια στις επιδόσεις μας, κάτι που πρέπει να πετύχουμε και στον θεσμό του Κυπέλλου. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, ο κόσμος θα πιστέψει περισσότερο σε εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα