Βεργέτης: Δεν μου αρέσει η λέξη τελικός

14:43 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

Κρίσιμο παιχνίδι για τη κατάταξη στα play off δίνει ο Αστέρας Τρίπολης που υποδέχεται τον Ατρόμητο με τον Στάικο Βεργέτη να μην συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό "τελικός" που έχει δοθεί στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Novasports ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης
- Για το αν είναι ένας τελικός play off η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: "Δεν μου αρέσει η λέξη τελικός σε ένα μαραθώνιο πρωταθλήματος.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς. Οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο".
- Για τη διακοπή στο πρωτάθλημα: "Ναι, πιο σίγουρο και πιο ασφαλή με κάνουν, αν νιώθω το γεγονός ότι έχουμε πλέον μεγάλη εβδομάδα δουλειάς μεταξύ των παιχνιδιών και γίνεται πιο ποιοτική, πιο έντονη η προετοιμασία μας για τον κάθε αντίπαλο πλέον. Γεγονός που για πολλούς μήνες είχαμε στερηθεί".
- Για το σημαντικό στοιχείο του αγώνα: "Το γρήγορο γκολ συνεπάγεται και καλή διαχείριση μετά. Άλλες φορές το έχουμε κάνει, άλλες όχι. Για μένα είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Η βάση πάνω στην οποία χτίζεται το οικοδόμημα που λέγεται νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα