Βεργέτης: Ευθύνομαι και εγώ

09:50 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς έχασε, μέσα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", από τον Ηρακλή με τον Στάικο Βεργέτη να σημειώνει πως μερίδιο της ευθύνης έχει και ίδιος ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υποτίμησε το παιχνίδι.
Σε δηλώσεις του μετά το 0-1, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Η ομάδα υπέστη ήττα και αποκλείστηκε και είμαστε στεναχωρημένοι και ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο αν έχεις πάθος μπορείς

να κερδίσεις, αν δεν το έχεις μπορείς να χάσεις. Υπήρξε από τη πλευρά μου ευθύνη, γιατί ήθελα να ξεκουράσω κάποια παιδιά. Κάποια παιδιά δεν ανταπεξήλθαν στον αγώνα. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα εκεί".
Σε ερώτηση αν ο Αστέρας Τρίπολης υποτίμησε το παιχνίδι, ο Βεργέτης απάντησε πως "δεν υποτίμησα το παιχνίδι. Προσπάθησα να το μεταβιβάσω στα παιδιά αλλά αντιδράσαμε μόνο μετά το γκολ που δεχτήκαμε".
Ο Βεργέτης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο: "Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι, ο Αστέρας δεν χρωστάει πουθενά, δεν χρωστάει σε παίκτες, δεν έχει κάνει ατασθαλίες για να βρεθεί εκεί που είναι σήμερα".
Τέλος, για την αλλαγή του Μπαντιμπανγκά είπε πως "αισθάνθηκε λίγο βαρύ το πόδι του και ζήτησε αλλαγή".

Keywords
Τυχαία Θέματα