Βέροια: Στόχος η γρήγορη σωτηρία

21:15 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα στο Ταγαροχώρι η Βέροια. Παίκτες και τεχνικό τιμ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν έχοντας ως στόχο τη γρήγορη σωτηρία, όπως είπα και ο Νίκος Γεωργιάδης. «Κάθε χρονιά πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Με υψηλότερους στόχους. Πρέπει να βάλουμε υψηλότερο στόχο. Γρήγορη σωτηρία και ότι καλύτερο προκύψει στην

συνέχεια. Τα νέα παιδιά που θα έρθουν θα τα εντάξουμε στην ομάδα διότι έμεινε ο κορμός. Ο νέος προπονητής πρέπει να γνωρίσει 25 νέα πρόσωπα αλλά δεν θα είναι δύσκολο γι αυτόν.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», ήταν τα λόγια του 30χρονου αμυντικού χαφ. Από τη μεριά του, ο Γκόραν Στεβάνοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του η «βασίλισσα του Βορρά» να παίξει με διαφορετικό σύστημα. «Χαίρομαι που είμαι στη Βέροια. Τώρα ως προπονητής τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ομάδα μέσα από την δουλειά. Περιμένουμε και τις μεταγραφές για δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα. Θέλω να παίξουμε διαφορετικό σύστημα», ανέφερε στις δηλώσεις του. Τέλος, οι προπονήσεις του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό και το διάστημα που θα βρεθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για το βασικό στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα