Βιάστηκε στο Ντουμπάι και θα πάει φυλακή! (VIDEO)

19:34 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μια 24χρονη Νορβηγίδα αντιμετωπίζει 16 μήνες φυλακή στο Ντουμπάι επειδή έπεσε θύμα βιασμού!

Η 24χρονη Μάρτε Ντέμπορα Ντάλελβ, η οποία κατήγγειλε στις αρχές του Ντουμπάι ότι βιάστηκε, ενώ βρισκόταν στη χώρα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών για ανάρμοστη συμπεριφορά επειδή έκανε σεξ εκτός γάμου, για ψευδορκία και κατανάλωση αλκοόλ. Περιμένοντας να εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει, η 24χρονη κοπέλα έχει βρει καταφύγιο σε νορβηγική εκκλησία στο Ντουμπάι.

«Ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι βιάστηκα. Πήγα στην είσοδο του ξενοδοχείου και τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία. Με ρώτησαν αν είμαι σίγουρη και τους είπα φυσικά γιατί αυτό ακριβώς θα έκανα και στην πατρίδα μου», δήλωσε η Ντάλελβ.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει και διπλωματική ένταση μεταξύ της Νορβηγίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον ομόλογό του για να συζητήσουν την υπόθεση.

«Ελπίζουμε φυσικά ότι ο πολιτικός διάλογος μπορεί να αποδειχθεί επικοδομητικός για την περίπτωση της. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία μιας έφεσης και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον», είπε η Κάθριν Ράαντιμ σύμβουλος του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα