Βίαζε τη φίλη του, ενώ αυτή κοιμόταν!

20:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το σενάριο της ισπανικής ταινίας «Mientras Duerme» θύμισε η αληθινή ωστόσο ιστορία μιας 27χρονης κοπέλας από τη Βρετανία, η οποία κατήγγειλε ότι ο φίλος της την βίαζε κάθε βράδυ επί δύο χρόνια, ενώ αυτή κοιμόταν!

Ο Ρόμπερτ Φράιερς όπως έγινε γνωστό, έδινε υπνωτικά χάπια στην κοπέλα του Ναόμι Χαμπσον καθώς προτιμούσε να είναι αναίσθητη όταν έκαναν σεξ. Μάλιστα πολλές φορές δεν αρκούνταν σε αυτό καθώς τις έβαφε τα νύχια ή της φορούσε σέξι ρούχα και μάλιστα συχνά κινηματογραφούσε τις περιπτύξεις τους.

Η κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με την αλήθεια όταν ανακάλυψε στον υπολογιστή του φίλου της φωτογραφίες και βίντεο από τις περιπτύξεις τους.

Όπως είπε η νεαρή στο δικαστήριο, το διάστημα που ήταν ζευγάρι εκείνη αντιμετώπιζε κάποια οικογενειακά προβλήματα και έπινε πολύ. Αυτός της έβαζε ναρκωτικά στο ποτό της.

«Η ζωή μου έχει σπάσει σε χιλιάδες κομμάτια. Η ψυχή μου είναι τραυματισμένη. Τον μισώ για όσα μου έκανε», ανέφερε η κοπέλα.

Οι γιατροί ανέφεραν στο δικαστήριο ότι ο άντρας πάσχει από μία διαταραχή που ονομάζεται «σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης». Ο άνδρας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα