Βιλανόβα: Να μην μιλάει ο Πέπε

08:16 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο μεγάλο ντέρμπι της Primera Division Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 2-2 με τους Καταλανούς να διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Αντρές Ινιέστα που δεν δόθηκε, τον Πέπε να κάνει λόγο για θέατρο και τον Τίτο Βιλανόβα να καλεί τον Πορτογάλο αμυντικό της Ρεάλ να μην μιλάει καθώς, όπως είπε, εκείνος κλώτσαγε τους αντιπάλους του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Καμπ

Νου", ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι στον Ινιέστα, μου το είπε και ο ίδιος. Και αν θέλουμε να μιλάμε με στοιχεία, να λέμε τι γίνεται όχι ό,τι μας συμφέρει. Δεν μπορεί να μιλάει ο Πέπε για θέατρο. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τις κλωτσιές του".
Για το παιχνίδι, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Αν μου έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι μετά από επτά ματς θα ήμασταν στο +7, θα το... αγόραζα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλαμε την νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία και στόχο είχαμε στο τέλος την νίκη. Πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου".
Όσο για την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι που πέτυχε και τα δυο γκολ της Μπαρτσελόνα, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Δεν ξέρω ποια είναι τα όρια του Μέσι. Είναι ακόμα νέος. Θα έπρεπε να δείτε πώς προπονείται, πόσο ανταγωνιστικός είναι, πόσο θέλει να γίνεται καθημερινά καλύτερος. Πιστεύω πως δεν θα ξαναδούμε κάποιον σαν και αυτόν. Είναι μακράν ο κορυφαίος στον κόσμο".
Ο Τίτο Βιλανόβα ρωτήθηκε και για τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να απαντά: "Η σχέση μου με τον Μουρίνιο είναι καλή. Τώρα με χαιρετάει, όταν ήμουν βοηθός δεν το έκανε".

Keywords
Τυχαία Θέματα