Βίλας Μπόας: Η διοίκηση ακόμα με στηρίζει... ελπίζω

15:32 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα κόντρα στην Νάπολι για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα κρίνει, κατά πολλούς, την τύχη του Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο της Τσέλσι με τον Πορτογάλο τεχνικό να δέχεται πολλές ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην συνέντευξη Τύπου. Ο Βίλας Μπόας βρήκε έτσι την ευκαιρία να υποστηρίξει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Τσέλσι για άλλα δυο χρόνια σημειώνοντας με νόημα πως ελπίζει να απολαμβάνει ακόμα της στήριξης της διοίκησης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: " Έχουμε μεγάλη πίστη

για τη συνέχεια. Δημιουργούμε μία ομάδα που θα κερδίσει πολλά τρόπαια. Τα σενάρια σχετικά με το μέλλον μου είναι φυσιολογικό να υφίστανται, πρέπει να καταλάβετε ωστόσο ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Έχω αντιμετωπίσει πίεση, όμως λαμβάνω την πλήρη εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη της ομάδας. Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου και θα βρίσκομαι και για τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Κύπελλο. Ελπίζω ότι η στήριξη του ιδιοκτήτη θα συνεχιστεί...".

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, αφού παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της, σημείωσε πως έχει ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να τα πάει καλά κόντρα στην Νάπολι. Όπως τόνισε ο Τσέχος πορτιέρο: "Η Νάπολι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σκοράρει συχνά. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τη Φιορεντίνα. Δεν διανύουμε τις καλύτερες ημέρες μας και αυτό καθιστά το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο. Έχουμε, όμως, μία έμπειρη ομάδα και γνωρίζουμε πώς να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Επιπλέον, είμαστε η μοναδική αγγλική ομάδα που μπορεί να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο. Είναι πολύ δύσκολο για την Άρσεναλ να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα