Βίντεο-κραυγή μιας 15χρονης που αυτοκτόνησε

12:06 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική ιστορία της 15χρονης Αμάντα Τοντ, που έβαλε τέλος στην ζωή της μετά από σχολικό εκφοβισμό και έντονη ψυχολογική πίεση.
Η 15χρονη είχε γίνει σε ένα μικρό κοινό γνωστή μέσα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει πριν από περίπου ένα μήνα στο youtube και στο οποίο με κάρτες περιέγραφε τον Γολγοθά της.

Συγκεκριμένα η 15χρονη είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο στις 7 Σεπτεμβρίου ένα εννιάλεπτο βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της επαναλαμβανόμενης παρενόχλησης από άγνωστο μέσω του διαδικτύου.

Στο βίντεο, η Amanda έχει γράψει σε χαρτάκια πως ξεκίνησε η ιστορία του εκφοβισμού της.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυμνή φωτογραφία του στήθους της κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να την προκαλούν σε καθημερινή βάση στέλνοντας της μηνύματα. Η νεαρή αφού άλλαξε σχολείο και πόλη σύναψε σχέση με έναν μεγαλύτερό της, ο οποίος είχε δεσμό. Η Amanda δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα μπροστά στους νέους της συμμαθητές οι οποίοι της φώναζαν να την "αφήσει σε ένα χαντάκι". Στο βίντεο η 15χρονη δεν αναφέρει το όνομα της κοπέλας που της επιτέθηκε, ωστόσο στο τέλος του βίντεο επιβεβαιώνει την ταυτότητά της.

Την Τετάρτη το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, ενώ λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές. «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τη βοηθήσουμε», σχολίασε ο διευθυντής του σχολείου της. Το θέμα έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα για το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα