Βιντιάδης και… Τούμπα

08:33 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Πανέτοιμος και με δυνατό σχήμα», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στην προσπάθεια του Δημήτρη Βιντιάδη. Τονίζεται, επίσης: «Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Βιντιάδης που έχει καλά νέα για συμπαίκτες από τις προσπάθειες του Κιθ Χάρις - Πυρετώδεις προετοιμασίες του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του χθες βράδυ, προκειμένου να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες

για τι μπάσιμό του στην ΠΑΕ -Επέλεξαν να πάνε από Δευτέρα τον έλεγχο, ο οποίος όμως θα γίνει με διαδικασία εξπρές, αφού επί της ουσίας θα γίνει μόνο μια ταυτοποίηση των στοιχείων που ήδη έχουν πάρει στα χέρια τους - Πιθανό να προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση τα αμέσως επόμενα 24ωρα».

SPORTDAY

«Γραμμή Μαζινό στήνει στην Τούμπα ο Λίνεν», τονίζει στον τίτλο της για την ΑΕΚ η εφημερίδα και αναφέρεται φυσικά στο αμυντικό σχήμα που δοκίμασε ο Γερμανός τεχνικός εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

GOAL

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Χωρίς κλασικό φορ ο Λίνεν στο ματς της Τούμπας. -Εγκώμια του Γερμανού για Κατσουράνη: "Aν δεν μπορεί να μας βοηθήσει αυτός, τότε κανένας δεν μπορεί" -Έτοιμος ο εσωτερικός κανονισμός -Πιέζουν οι Βάργκας και Σάχα για να λάβουν τα χρήματά τους».

LIVE SPORT

«Θέλω Κατσουράνη», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που παραθέτει τη δήλωση του Λίνεν: «Φανταστικός παίκτης, θα συζητήσουμε πως μπορεί να έρθει». Στα αγωνιστικά, η Live Sport αναφέρει: «Ο Γερμανός δοκίμασε σύστημα... 4-6-0 για Τούμπα, με Κατίδη-Φούντα κρυφούς φορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα