Πιο κοντά στον τίτλο η Ατλέτικο

15:02 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 33η αγωνιστική

ΧΕΤΑΦΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνσο Πέρεθ

Διπλά σε έδρες όπως αυτή της Χετάφε "χτίζουν" πορείες προς την κατάκτηση τίτλων και η Ατλέτικο πέρασε από το "Κολίσεουμ" 2-0. Πλέον η ομάδα του Σιμεόνε έχει διαφορά τριών και τέσσάρων βαθμών από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και είναι το φαβορί. Οι "ροχιμπλάνκος"

πήραν κεφάλι στο σκορ στο 40' χάρη στην ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γοδίν. Στο 64' κέρδισαν πέναλτι με τον διαιτητή να αποβάλει αρχικά τον Αλέξις και στη συνέχεια να δείχνει κόκκινη και τον Λαφίτα αφήνοντας τη Χετάφε με εννέα. Ο Ντιέγκο Κόστα εκτέλεσε με τον Κοδίνα να αποκρούει. Στο 84' όμως ο Βραζιλιάνος σκόραρε και σφράγισε τη σημαντική νίκη επί της "Χέτα".

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Αρόγιο, Αλέξις, Ράφα, Λάγο (80'Σαμίρ), Χουάν Ροντρίγκεθ, Μοσκέρα, Πέδρο Λεόν, Ντιέγο Κάστρο (58'Κολούνγκα), Λαφίτα, Μαρικά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, ΧΟυανφράν, Γοδίν, Μιράνδα, Φιλίπε, Μάριο, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (71'Ντιέγκο), Βίγια (61'Αντριάν), Ντιέγκο Κόστα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά ελ Πρατ

Δεν έβγαλε νικητή το ματς στη Βαρκελώνη όπου Εσπανιόλ και Ράγιο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Στουάνι όμως στη συνέχεια η Ράγιο αντεπιτέθηκε. Έκανε το 1-1 στο 42' με τον Φάλκε και ανέτρεψε το σκορ στο 49' με τον Λαριβέι. Η Εσπανιόλ τελικά έσωσε την παρτίδα με ένα γκολ του Κολότο στο 88'.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Σίντνεϊ, Φουέντες, Νταβίντ Λόπεθ (77'Άλεξ), Βίκτορ Σάντσεθ, Πίτζι (59'Κόρδοβα), Σιμάο (59'Λανθαρότε), Σέρχιο Γκαρθία, Στουάνι.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Ζε Κάστρο, Μπόρχα Λόπεθ, Νάτσο, Σαούλ, Τρασόρας, Ιάγκο Φάλκε, Μπουένο (89'Φερνάντεθ), Ροσίνα (76'Μπανγκουρά), Λαριβέι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΛΤΣΕ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Η Βαλένθια δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Έλτσε αλλά πήρε τελική τη νίκη με 2-1. Ο Πιάτι στο 22' άνοιξε το σκορ με την Έλτσε να απαντά έξι λεπτά μετά όταν η άμυνα της Βαλένθια δεν κατάφερε να "καθαρίσει" την φάση και ο Κορομίνας έκανε το 1-1. Οι "νυχτερίδες" ανέκτησαν το προβάδισμα στο 60' χάρη στο γκολ του Ντάνι Παρέχο. Εννέα λεπτά μετά η Έλτσε κέρδισε πέναλτι με τον Νταμιάν Σουάρεθ να το εκτελεί και με την μπορεί να νικήσει τον Γκουαΐτα. Στο 84' ο Μποάκιε έχασε τεράστια ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπαραγκάν και η Βαλένθια τελείωσε το ματς με δέκα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν, Χάβι Φουέγο, Βέθο, Μπερνάτ, Οριόλ Ρομέου, Ντάνι Παρέχο, Βάργκας (63'Αλκάθερ), Μίτσελ (46'Καρτάμπια), Πιάτι, Ζόνας (74'Κεϊτά).

ΕΛΤΣΕ: Μανού Ερέρα, Μποτία (32'Λομπάν), Νταμιάν Σουάρεθ, Πελεγκρίν, Θίσμα, Κάρλος Σάντσεθ, Ρούμπεν Πέρεθ (63'Ααρόν), Κορομίνας, Μάρκεθ, Φιδέλ (76'Μποάκιε), Κριστιάν Ερέρα.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-2
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Βίοι αντίθετοι στην ίδια πόλη... Η Σεβίλλη κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με την Μπέτις (2-0), υποβίβασε ουσιαστικά τη μισητή αντίπαλό της κι έκανε άλμα για το σεντόνι.

Στο 2' και στο 3' τα σουτ των Νόνο και Φιγκέιρας έφυγαν μόλις άουτ, ενώ στο 27' ο ρέφερι έδωσε πέναλτι στη Σεβίλλη και απέβαλλε τον Κάρλος για χέρι. Έτσι ο Γκαμεϊρό από τα 11 μέτρα άνοιξε το σκορ για τη Σεβίλλη.

Στο 54ο λεπτό ο Αδάν είπε όχι σε σουτ του Γκαμεϊρό, όπως έκανε και στο 62' σε προσπάθεια του Βιτόλο, ενώ στο 63' η κεφαλιά του Καρίσο έφυγε λίγο άουτ. Στο 70ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπέτο να σταματήσει τον Κάστρο, ενώ στο 83' μετά από σέντρα του Νιτόγκο, ο Γκαμεϊρό από κοντά έκανε το 2-0.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Κάρλος, Ζόρδι, Αμάγια, Χουανφράν (77' Ροντρίγκες), Νόνο, Ντιαγέ, Μπαπτιστάο (59' Σεντρίκ), Βαντίγιο (40' Τσίκα), Μολίνα, Κάστρο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρας, Φάτσιο, Καρίσο, Μορένο (44' Ναβάρο), Μπιά, Ιμπόρα, Ρέγιες, Τροχόφσκι (46' Βιτόλο), Γκαμεϊρό, Μπακά (73' Ράκιτιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα