Βλάχος: Πίστη και… μεταγραφές

16:36 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Βαγέλης Βλάχος, έπειτα από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Ρέξαμ. Ωστόσο, ο προπονητής της Ένωσης παρουσιάστηκε προσγειωμένος, ζήτησε υπομονή, αλλά και... ενίσχυση.
«Είμαστε μπουκωμένοι. Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αρχίζουμε πάντα άσχημα τα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό, αλλά όσο περνά η ώρα ανεβαίνει η ομάδα. Το 3-1 δεν έχει σημασία

για μένα, το θέμα είναι ότι είδα καλά πράγματα. Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε με 100-0. Σημασία έχει που βγήκαν φάσεις και τα πράγματα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε πολλή δουλειά, χρειάζεται πίστη και υπομονή από όλους. Βλέπω τεράστια βελτίωση, αλλά έχουμε πολλά ελαττώματα γιατί έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά κι ελπίδα στον κόσμο, που είναι μόνο στη στενοχώρια», τόνισε αρχικά ο Βλάχος.
Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ πρόσθεσε: «Θέλουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ μπροστά τους, αριστερό μπακ και επιθετικούς. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλους τους τομείς για να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα