Βλέπει Μπρίτο η ΑΕΚ

02:30 19/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πιο παλιός παίκτης του Ατρόμητου και αρχηγός της ομάδας, Εντουάρντο Μπρίτο, θα συναντηθεί πιθανότατα την Τετάρτη με την διοίκηση της ομάδας, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του. Στο κόλπο και η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλον του παίκτη.
Το συμβόλαιο του Μπρίτο τελειώνει φέτος και το κρίσιμο ραντεβού για την ανανέωση της συνεργασίας του αναμένεται να γίνει στα μέσα της εβδομάδας. Ο Μπρίτο βρίσκεται στον Ατρόμητο τα τελευταία έξι χρόνια και είναι συνυφασμένος

με την ομάδα. Ο ίδιος νιώθει καλά στο Περιστέρι και θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα. Το ίδιο επιθυμεί και ο Γιώργος Παράσχος που βλέπει στον Βραζιλιάνο ένα "πολυεργαλείο" που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα.
Στο κόλπο για την απόκτησή του 31χρονου μέσου φαίνεται να έχει μπει δυνατά και η ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να θέλει να εντάξει τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ της Ένωσης γνωρίζοντάς τον και από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο. Πάντως ο Μπρίτο έχει ως προτεραιότητά του τον Ατρόμητο αναγνωρίζοντας όλα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα περιμένει τον παίκτη να έρθει σαν ελεύθερος κι αν κρίνει πως συμφέρει από όλες τις πλευρές η απόκτηση του τότε θα κάνει την κινηση της.
Συνεπώς η δική του περίπτωση μπορεί να τραβήξει για περισσότερα του ενός ραντεβού ώστε να πάρει την οριστική του απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Πηγή: novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα