Λύτρωση στο 90'

18:50 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-0
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Μεγάλη νίκη με 1-0 για τη Μάλαγα επί της Οσασούνα με γκολ στο τέλος του αγώνα.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μπαπτίστα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 33' ο Σαβιόλα σημάδεψε το δοκάρι της Οσασούνα.

Στο 50' ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Μπαπτίστα, ενώ και στο 71' επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τον γκολκίπερ της Οσασούνα να κατεβάζει ρολά. Η Μάλαγα πίεσε ως το τέλος και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Μπαπτίστα ν ασκοράρει στο 90+2'

και να χαρίζει νίκη χρυσάφι στην ομάδα του.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ντεμικέλις, Ελισέου, Γκάμεθ, Καμάτσο, Ιτούρα (82' Πιαθόν), Ίσκο, Μπαπτίστα, Χοακίν (88' Φερνάντεθ), Σαβιόλα (74' Ντούντα)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Ρουμπέν, Μπερτράν, Αρίμπας, Όιερ, Σίλβα, Λόε, Σεχούδο (64' Πουνιάλ), Ντε Λας Κουέβας (86' Μασούντ), Αρμεντέρος, Σόλα (79' Όμβου).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 3-3
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Μέχρι το 87' η Εσπανιόλ κρατούσε την νίκη (2-1), η Βαλένθια στο 90' είχε ανατρέψει την κατάσταση (2-3), ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα οι Καταλανοί σημείωσαν το τελικό 3-3!

Η Εσπανιόλ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά όλες οι προσπάθειές της έπεσαν πάνω στον Γκουαΐτα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν τη λύση στο 45+1', καθώς ο Βερδού έβγαλε τη σέντρα και ο Βακασό από κοντά έγραψε το 1-0.

Η Βαλένθια μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Κανάλες με συρτό σουτ έκανε το 1-1, ενώ στο 55' το σουτ του Βερδού έφυγε μόλις άουτ. Στο 61ο λεπτό η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Σολδάδο, αλλά στο 82ο λεπτό ο Βερδού έβαλε μπροστά στο σκορ την Εσπανιόλ.

Κι όμως τα... καλά τότε άρχισαν. Γιατί πέντε λεπτά αργότερα ο Ζόνας ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90+1' ήρθε ο Σολδάδο να κάνει το 3-2 υπέρ των «νυχτερίδων» που φάνηκε να τους χαρίσει σπουδαία νίκη. Και πάλι, η Εσπανιόλ κρατούσε... άσο στο μανίκι, με τον Γκαρσία να γράφει το τελικό 3-3 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι, η Βαλένθια μένει στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι ενώ η Σοσιεδάδ έχει αγώνα λιγότερο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγα, Καπντεβίλα, Μορένο, Κολότο, Ματιόνι (77' Λόπεθ), Σάντσες, Βερδού (85' Μπαένα), Φορλίν, Στουάνι, Βακασό.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέιρα, Ματιέ, Γουαρδάδο, Ρ.Κόστα (39' Ρουίθ), Παρέχο, Τ.Κόστα (46' Αλμπέλδα), Μπανέγα, Ζόνας, Κανάλες (78' Φεγκουλί), Σολδάδο.

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 0-4
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Πριν από μερικές αγωνιστικές λέγαμε ότι η Λα Κορούνια χρειαζόταν ένα θαύμα για να σωθεί. Κι όμως δείχνει να τα καταφέρνει. Η Ντέπορ επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στην έδρα της Λεβάντε, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος της Λα Κορούνια από την αρχή και στο 12ο λεπτό ο Βαλερόν με σουτ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενουμένους. Η Λεβάντε δεν έδειχνε να μπορεί να αντιδράσει και στο 23' ο Πίτσι έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ διπλασίασε τα γκολ της Ντέπορ, ενώ στο 28' ο Ολιβέιρα με πανέμορφο σουτ, έκανε το 3-0.

Στο 60ο λεπτό ο Ρότζερ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 64' ο ίδιος παίκτης σούταρε από την περιοχή αλλά ο Αρανθούμπα του είπε όχι. Στο 72' ο γκολκίπερ της Λα Κορούνια απέκρουσε το σουτ του Χουάνλου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκάμα έγραψε το τελικό 4-0.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χουανφράν, Ναβάρο, Μπαγιεστέρος, Λελ, Ιμπόρα, Ντιόπ (32' Μίτσελ), Γκαρσία (58' Ρότζερ), Μπαρκέρο (70' Χουανλού), Ρίος, Ακουαφρέσκα.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Πάμπλο, Αϊτάμι, Μαρτσένα (50' Ζε Κάστρο), Σίλβιο, Ντομίνγκες, Αγουιλάρ (42' Μπεργκανίντιος), Βαλερόν, Γκάμα, Πίτσι, Ολιβέιρα (79' Σαλομάο).

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΧΕΤΑΦΕ: 2-1
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Με τον Όσκαρ πρωταγωνιστή σε ακόμη ένα ματς η Ρεάλ Βαγιαδολίδ νίκησε με 2-1 τη Χετάφε παρότι βρέθηκε να χάνει και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης.

Στο 10ο λεπτό ο Κοδίνα είπε όχι σε σουτ του Όσκαρ, ο οποίος δύο λεπτά μετά αστόχησε από καλή θέση. Στο 17' ο Έμπερτ έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 19' ο Κοδίνα απέκρουσε πλασέ του Μανούτσο. Στο 28ο λεπτό ο Κοδίνα απέκρουσε το σουτ του Λάρσον, ο οποίος αστόχησε στο επόμενο λεπτό από καλή θέση. Στο 30' ο Κοδίνα συνέχισε να κατεβάζει ρολά, καθώς είπε όχι σε σουτ του Όσκαρ, ενώ στο 34' και στο 38' οι Μανούτσο κι Έμπερτ αστόχησαν από ιδανικές θέσεις. Στο 40' ο Κοδίνα σταμάτησε σε δύο χρόνους τον Έμπερτ, αλλά στο 45' ο Αλκαθέρ από κοντά έκανε το 1-0 για τη Χετάφε.

Στ 47' και στο 53' οι Έμπερτ και Όσκαρ δεν βρήκαν στόχο από καλές θέσεις, ενώ στ 61' η Βαγιαδολίδ κέρδισε πέναλτι το οποίο στη συνέχεια ακύρωσε ο διαιτητής. Ωστόσο στο 68ο λεπτό ο Όσκαρ έκανε το 1-1 με κεφαλιά και πριν προλάβει να συνέλθει η Χετάφε, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 72'. Ο Όσκαρ έκανε τη σέντρα, ο Γκέρα κατέβασε όμορφα και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοδίνα. Στο 75ο λεπτο η Χετάφε έχασε με κόκκινη τον Αλέξις,

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ερνάντεθ, Μπαλενθιάγα (82' Πένια), Βαλιέντε, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Ρούμπιο, Όσκαρ, Σάστρε, Λάρσον (85' Πέρες), Όσκαρ, Έμπερτ, Μανούτσο (64' Χάβι Γκέρα).

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Βαλέρα, Φερνάνρεθ, Λόπο, Αλέξις, Μπόρχα (73' Γκαβιλάν), Τόρες (65' Λασέν), Κάστρο, Μπαράδα, Λαφίτα, Αλκαθέρ (69' Βάσκεθ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα