«Βλέπει» Φουρτάδο η ΑΕΚ

07:56 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα ονόματα ήρθαν στο προσκήνιο των μεταγραφικών της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Εμίλιο Φουρτάδο που αγωνίζεται στην Παναχαϊκή. Ο Βαγγέλης Βλάχος γνωρίζει καλά τον 29χρονο επιθετικό της Αχαϊκής και πιστεύει ότι αποτελεί καλή λύση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο επιθετικος από το

Πράσινο Ακρωτήρι έχει συμβόλαιο με την Παναχαϊκή και η ΑΕΚ θα πρέπει να αποζημιώσει τον σύλλογο της Πάτρας για να τον αποκτήσει.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο είναι η προσπάθεια απόκτησης του Γιώργου Ιωαννίδη, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Για την ίδια θέση η ΑΕΚ θα δοκιμάσει ξανά τον Ντίνο Νικολόπουλο, τον 19χρονο άσο από τον Πανηλειακό. Στην ΑΕΚ περιμένουν και την αποδέσμευση του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ για να έχουν μία ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή.

Για την ίδια θέση προορίζεται και ο 22χρονος Παύλος Μητρόπουλος, που όμως έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Στο μεταξύ, προ των πυλών είναι η συμφωνία με την Καλλιθέα για τον 21χρονο στόπερ Γιώργο Κουτρουμπή. Η «Ένωση» παρακολουθεί διακριτικά και τις υποθέσεις Γιαννιώτα και Κατίδη, αλλά οι πιθανότητες να αποκτηθεί έστω κι ένας από τους παίκτες του Άρη είναι λιγοστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα