«Βλέπει» Ισπανία ο Καπέλο

14:52 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο EURO που ξεκινά σε λίγες μέρες σε Πολωνία και Ουκρανία, η Εθνική Ισπανίας είναι ο κύριος διεκδικητής του τίτλου σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο ο οποίος εξήρε την ποιότητα των διεθνών και του ομοσπονδιακού προπονητή της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "MARCA", ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Η Ισπανία είναι ο κύριος διεκδικητής του τίτλου. Διαθέτουν μια φανταστική ομάδα, με εκπληκτικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό τεχνικό".
Όσο για το μέλλον του

στους πάγκους, ο Φάμπιο Καπέλο δήλωσε: "Εάν βρω κάτι ενδιαφέρον, μια ομάδα με πλάνο και προοπτική, τότε θα επιστρέψω στους πάγκους. Αλλιώς, στο άμεσο μέλλον θα εργάζομαι ως αθλητικός σχολιαστής".
Ο Καπέλο αφού καταδίκασε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είπε για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πεπ Γκουαρντιόλα: "Η Ρεάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά τον Γκουαρντιόλα, αυτό που με ξάφνιασε ήταν ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα