Βλέπει Καραγκιολίδη η ΑΕΚ

08:25 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για την απόκτηση του Φώτη Καραγκιολίδη, προκειμένου να καλύψει τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, φαίνεται πως προχωρά η ΑΕΚ.
Ο 26χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο δείχνει να "κερδίζει" θέση στο ρόστερ της Ένωσης για τη νέα χρονιά, καθώς από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορεί να σταθεί δίπλα στον Ηλία Βούρα.

Ο Καραγκιολίδης έμεινε χθες ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου έπειτα από 7 χρόνια. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στον Ατρόμητο, έχοντας μόλις μία επίσημη συμμετοχή. Από το 2006 που ήταν στο Περιστέρι ο Καραγκιολίδης δόθηκε δύο φορές δανεικός μία πέρυσι τον Γενάρη στην Καλλονή, αλλά χωρίς να αγωνιστεί και το 2007 στη Ρόδο, με την οποία μέτρησε 10 συμμετοχές.

Γενικά πάντως στην ΑΕΚ έχουν συλλέξει καλές πληροφορίες για τον ύψους 1.90 τερματοφύλακα. Ο Σλόμπονταν Σούιτσα (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ και νυν του Ατρόμητου) έχει δουλέψει μαζί του και έδωσε τις καλύτερες συστάσεις, ενώ και ο Ντούσαν Μπάγεβιυε έχει άποψη για την περίπτωσή του, μιας και τον είχε πέρυσι στον Ατρόμητο τους μήνες που κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Σπανού.

Η ΑΕΚ λοιπόν βλέπει σοβαρά την περίπτωση του Καραγκιολίδη για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, καθώς λόγω ηλικίας (άνω των 33) δεν προχωρά η επιστροφή του Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα