«Βλέπουν» ΟΣΦΠ Νικοπολίδης, Τζιοβάνι

11:20 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πλησιάζει με τους Τζιοβάνι και Νικοπολίδη να καταθέτουν τις απόψεις τους με τον Βραζιλιάνο να υπογραμμίζει πως η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο και τον πρώην τερματοφύλακα των δυο ομάδων να υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο Τζιοβάνι αναφέρθηκε

- Στο ντέρμπι του Σαββάτου: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδείξει από το πρώτο λεπτό του αγώνα ποιος είναι το αφεντικό, όπως κάναμε και εμείς στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να δείξει ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος. Θυμάμαι αυτά τα ματς πόσο μεγάλη ένταση είχαν. Ήταν κάτι ξεχωριστό για όλους μας και φυσικά για τον κόσμο. Όλοι μας έλεγαν πως πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και εμείς από την πλευρά μας δίναμε ότι καλύτερο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο".
- Στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: "Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που έχουν λίγες ομάδες στον κόσμο, την έδρα του. Πρέπει, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί την δύναμη που του δίνουν οι οπαδοί του για να κερδίσει το ματς. Να πιέσει τον αντίπαλο του από το πρώτο λεπτό και να μεταφέρει το ματς στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Αν το καταφέρει αυτό, τότε θα έχει βάλει τις βάσεις για να κερδίσει το παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" μίλησε
- Για το ντέρμπι: "Καταρχάς θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός ως σύνολο και είναι πολύ καλοί κάποιοι παίκτες του, ειδικά ο Λέτο και ο Κουίνσι. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Για μένα δεν κρίνει το πρωτάθλημα ό,τι και αν γίνει, έχει πολύ δρόμο. Είναι όμως σημαντικό για την βαθμολογία και το πρεστίζ. Ακόμη και στους πέντε βαθμούς να πάει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός δεν θα το έχει χάσει το πρωτάθλημα. Θα χάσει από άλλα πράγματα, θα υπάρξουν τριγμοί και ακολουθεί το επίσης σημαντικό μαςτ με την Μαρσέιγ, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο".
- Για ποιο λόγο είναι φαβορί ο Ολυμπιακός: "Καταρχάς θα δούμε άλλο Ολυμπιακό. Θα είναι επιθετικός, αλλά και πιο συγκεντρωμένος. Φαίνεται ότι χάνει την αυτοσυγκέντρωση του όταν κερδίζει, αυτό φάνηκε με τον ΟΦΗ και το πλήρωσε, το ίδιο έγινε και με τον Άρη, παρότι κέρδισε. Φάνηκε ότι η ομάδα χαλάρωσε, αλλά αυτό δεν θα το κάνει με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το ματς είναι για προσωπικότητες και οι παίκτες είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Στα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα διαφορετικός ο Ολυμπιακός".
- Για τον ρόλο του Λέτο: "Από τον Παναθηναϊκό δεν είναι μόνο ο Λέτο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Λέτο είναι φέτος εκτελεστής, αλλά θα είναι σημαντικό το κέντρο, γιατί και ο Παναθηναϊκός πρεσάρει, κερδίζει μπάλες και αν το κάνει είναι επικίνδυνος".

Keywords
Τυχαία Θέματα