Βολεύτηκαν και οι δύο

20:55 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΕΝΙΤ-ΜΟΝΑΚΟ: 0-0
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ζενίτ και Μονακό και βολεύτηκαν και οι δύο, καθώς συνεχίζουν να συγκατοικούν στην 1η θέση του ομίλου.

Η Μονακό μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' ο Οκάμπος έκανε μαγική ενέργεια από αριστερά και γύρισμα στον Μπερμπάτοφ, που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε δύσκολα, ενώ στο επόμενο

λεπτό ο Ντιράρ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Η Μονακό συνέχισε να πιέζει και στο 8ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Οκάμπος έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 10' η Ζενίτ έφυγε στην κόντρα, ο Ντάνι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς όμως να βρει το στόχο. Το ματς ήταν πολύ κακό στη συνέχεια και η επόμενη καλή φάση ήταν στο 42ο λεπτό με τον Οκάμπος να σουτάρει μόλις άουτ από ιδανική θέση, δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Οκάμπος, έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αυτή τη φορά ο Λοντίγκιν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 51ο λεπτό, ο Χουλκ έκανε όμορφο γύρισμα από αριστερά, αλλά το πλασέ του Ροντόν από τη μικρή περιοχή ήταν πολύ κακό και ο Σούμπασιτς μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 65' η κεφαλιά του Λόμπερτς σταμάτησε ξανά στα χέρια του κίπερ της Μονακό. Στο 73ο λεπτό, Φερέιρα Καράσκο μπήκε από δεξιά κι έκανε το σουτ, ο Λοντίγκιν έδιωξε με τα πόδια και στη επαναφορά ο άσος της Μονακό σούταρε ξανά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 76' το σουτ του Κερζάκοφ σταμάτησε στο πρόσωπο του Καρβάλιο. Στο 79ο λεπτό, η κεφαλιά του Λόμπερτς δεν ανησύχησε τον Σούμπασιτς,

ZENIT: Λοντίγκιν, Ανιούκοφ (87' Αρσάβιν), Λόμπερτς, Κρισίτο, Γκαράι, Σατόφ (66' Σμολνίκοφ), Φαϊζούλιν, Γκαρθία, Ντάνι, Χουλκ, Ροντόν (75' Κερζάκοφ).

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Κουρζάβα, Ντιράρ, Καρβάλιο, Μουτίνιο (90+2' Mπακαγιόκο), Κοντογκμπιά, Τουλαλάν, Μπερμπάτοφ (52' Φερέιρα Καράσκο), Οκάμπος (80' Ζερμέν).

Keywords
Τυχαία Θέματα