«Βολές» Ροσέλ κατά Σίτι

12:18 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Σφοδρή επίθεση κατά της Μάντσεστερ Σίτι εξαπέλυσε ο Σάντρο Ροσέλ καθώς υποστήριξε πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας όχι μόνο προσπαθεί να αρπάξει παίκτες και προπονητές από άλλους συλλόγους αλλά μαθαίνει και με, όχι νόμιμο τρόπο, τα μυστικά της κάθε ομάδας.

Συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό "RAC 1", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι προσβλητικό η Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να αρπάξει παίκτες και προπονητές από κάποια άλλη ομάδα αλλά οι δικοί μας άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται τι συμβαίνει στον αγγλικό σύλλογο. Με ενοχλεί όμως άνθρωποι που έχουν εργαστεί

στην Μπαρτσελόνα να δίνουν πληροφορίες σε κάποια άλλη ομάδα. Θα έπρεπε τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα και να υπάρχει μεγαλύτερος επαγγελματισμός".
Στην συνέχεια ο Ροσέλ μίλησε για
Τον Μέσι: "Δεν είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα ταλέντα, αλλά την προσωπικότητα τους. Όσον αφορά τον Μέσι, αυτό ήταν εύκολο, επειδή είναι καλός χαρακτήρας, είναι φιλικός απέναντι σε όλους και κοιτάει την δουλειά του. Εκείνος δέχεται ό,τι ο σύλλογος θεωρεί καλύτερο".
Τον Βιλανόβα: "Η επιλογή είναι πολύ σωστή. Για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ο Τίτο αποτελεί μια έκπληξη, αλλά όχι για εμάς και αποδεικνύεται ένας ισχυρός προπονητής στα αποδυτήρια και στον Τύπο. Θα είμαι χαρούμενος αν μετά από χρόνια ακούσω ότι η προώθηση του Βιλανόβα ήταν η καλύτερη για τον σύλλογο, αφού πρόθεση μου είναι πάντα το καλό της ομάδας".
Τον Νεϊμάρ: "Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την φιλοσοφία των Καταλανών, της Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης που μοιάζει με το στυλ της Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε πρόβλημα σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Μέσι. Σε ένα γήπεδο όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε".
Το νέο γήπεδο: "Έχουμε αναθέσει την εκπόνηση μελέτης που θα έχουμε στα χέρια μας σε δυο μήνες για να δούμε τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Πρόκειται για ένα θέμα που επηρεάζεται από την καρδιά και το μυαλό. Θα ήθελα ένα νέο Καμπ Νου".

Keywords
Τυχαία Θέματα