«Βόμβα» Γκαλιάνι στην Μίλαν

14:48 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι για τον τρόπο διοίκησης της Μίλαν οδήγησαν τον Αντριάνο Γκαλιάνι στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα του Μιλάνου μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.
Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Έχω καλό λόγο να παραιτηθώ εντός ολίγων ημερών. Ίσως θα περιμένω να τελειώσει πρώτα το παιχνίδι με τον Άγιαξ (σ.σ. 11/12). Η φήμη και το πρεστίζ μου δέχτηκαν σοβαρή ζημιά. Είναι λογικό να υπάρχει μια αλλαγή με την νέα γενιά, όχι όμως έτσι. Κάποια

πράγματα πρέπει να λέγονται πιο κομψά".
Ο Γκαλιάνι αφού ξεκαθάρισε πως "η αγάπη μου για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει αναλλοίωτη" στην συνέχεια αναφερόμενος στα σχόλια της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι για τον τρόπο που ο ίδιος διοικούσε την Μίλαν δήλωσε: "Ειπώθηκε πως η Μίλαν σπαταλάει χρήματα και δεν έχει καλό δίκτυο με σκάουτερς όπως η Ρόμα και η Φιορεντίνα, αλλά η Ρόμα τα τελευταία πέντε χρόνια βγήκε μια φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Φιορεντίνα καμία.
Τα δυο τελευταία χρόνια υπάρχει ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων της ομάδας την ώρα που άλλοι σύλλογοι έχουν βουνό από χρέη.
Πέρσι όλες οι ομάδες των τμημάτων υποδομής μας έφτασαν στο Final-4".
Τέλος, ο Γκαλιάνι δήλωσε: "Εγώ πήγα στην Μαδρίτη το καλοκαίρι για να πάρω τον Κακά και χωρίς να έχω ραντεβού, μου άνοιξαν τα γραφεία της Ρεάλ. Όταν τον Αύγουστο του 2010 πήγα στην Βαρκελώνη για να πάρω τον Ιμπραΐμοβιτς από την Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος Ροσέλ επέστρεψε αμέσως από τις διακοπές που είχε προγραμματίσει με την οικογένεια του".

Keywords
Τυχαία Θέματα