Βοστώνη: Επικήρυξαν τους δράστες

13:06 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Βοστώνη παραμένει συγκλονισμένη από την διπλή βομβιστική επίθεση στην διάρκεια του μαραθώνιου και οι πολίτες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να επικηρύξουν τους δράστες.
Συγκεκριμένα, ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων και ντετέκτιβ προσφέρουν 50.000 δολάρια σε όποιος δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα, μάλιστα, με μέσα ενημέρωσης της Βοστώνης, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τις οικογένειες που επλήγησαν από τα «τυφλά» τρομοκρατικά κτυπήματα , οι ενώσεις πραγματοποιούν από χτες έρανο για την συγκέντρωση

χρημάτων που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Drudgereport.com», ο Τόμας Νι, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Βοστώνης υπόσχεται ότι θα βρει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις. «Θα βρούμε αυτό το πρόσωπο και θα το οδηγήσουμε στην Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Νι.
«Είναι απαράδεκτο ότι κάποιος μπορεί να διαταράξει την ζωή τόσων πολλών ανθρώπων μέσα σε δευτερόλεπτα, αλλά θα είμαστε εκεί για αυτές τις οικογένειες, κάθε μέρα και θα τους προσφέρουμε ότι μπορούμε», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα