Βουλευτής ο Πέτρος Κωνσταντινέας

10:54 26/1/2015 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων μετά τις χθεσινές εκλογές και αρκετοί εκπρόσωποι του αθλητισμού θα βρίσκονται στη νέα Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας εκλέγεται βουλευτής Μεσσηνίας καθώς βρίσκεται στη 3η θέση, με ενσωμάτωση

88.66%. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται και η Ελένη Αυλωνίτου στη Β' Αθηνών καθώς βρίσκεται στη 16η θέση με το κόμμα να βγάζει 19 βουλευτές.
Από τη Νέα Δημοκρατία, ο Βασίλης Κικίλιας στην Α' Αθηνών έρχεται δεύτερος σε σταυρούς πίσω από την Όλγα Κεφαλογιάννη, με ενσωμάτωση του 77.40%, ξεπερνώντας Μπακογιάννη και Κακλαμάνη.
Ο Κώστας Κουκοδήμος εκλέγεται βουλευτής Πιερίας όπως και η Άννα Καραμανλή στη Β' Αθηνών. Στην Α' Θεσσαλονίκης εκλέγεται ο Σταύρος Καλαφάτης, όχι όμως και ο Σταύρος Ορφανός. Στα Χανιά, η Νέα Δημοκρατία δεν βγάζει βουλευτή και έτσι ο Σταύρος Βιρβιδάκης έμεινε εκτός.
Ο Σωτήρης Βοργιάς έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής Αττικής με τη Χρυσή Αυγή αλλά δεν βγήκε μιας και κατετάγη 9ος με τη Χ.Α. να βγάζει ένα βουλευτή.
Βουλευτής Αττικής είναι πλέον ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι αφού είναι στη πρώτη θέση με το κόμμα να βγάζει ένα βουλευτή στη Περιφέρεια Αττικής.
Υποψήφιοι με το Ποτάμι ήταν και οι Στέλιος Προσαλίκας και Μέμος Ιωάννου οι οποίοι δεν εκλέχτηκαν στη Β' Αθηνών.
Ο Κριστόφ Βαζέχα δεν τα κατάφερε να εκλεγεί έχοντας βάλει υποψηφιότητα στην Α' Αθηνών με τους ΑΝ.ΕΛ. μιας και έρχεται τρίτος.
Οι τρεις υποψήφιοι με το ΚΚΕ, από το χώρο του αθλητισμού, δεν θα είναι στη Βουλή καθώς δεν εκλέχτηκαν οι Γιώργος Καΐκης (Τρικάλων), Κώστας Πετρόπουλος (Αχαΐας) και Βασίλης Νικάκης (Αιτωλοακαρνανίας).
Τέλος, ούτε το ΠΑΣΟΚ θα έχει εκπρόσωπο του αθλητισμού στη νέα Βουλή με τον Πύρρο Δήμα, στη Β' Αθηνών, να έρχεται τέταρτος με το κόμμα να εκλέγει μόλις δυο βουλευτές. Στην Α' Θεσσαλονίκης είχαν βάλει υποψηφιότητα οι Γιάννης Γούναρης και Κώστας Χαριτωνίδης αλλά κατετάγησαν στη 5η και 8η θέση αντίστοιχα με το ΠΑΣΟΚ να εκλέγει έναν βουλευτή. Ομοίως, στη Β' Θεσσαλονίκης η Κυριακή Γιαννακίδου είναι 3η με το ΠΑΣΟΚ να βγάζει έναν βουλευτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα