«Βούλιαξε» τον Άρη η Κέρκυρα

17:01 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σημάδια ζωής έδειξε η Κέρκυρα που νίκησε τον Άρη με 1-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Το «χρυσό» γκολ για τους «Φαίακες» πέτυχε ο Χουάν Μαρτίν στο ντεμπούτο του με την φανέλα των νησιωτών. Μέτριο το ματς στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά καλό παρά τη βροχή στο δεύτερο μέρος. Με τη νίκη αυτή οι Κερκυραίοι πέρασαν τον Λεβαδειακό στη βαθμολογία, ωστόσο έχουν πολλά ματς παραπάνω.

ΤΟ ΜΑΤΣ

class="MsoNormal"> Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με διάθεση μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι θα γίνει ωραίο ματς. Ειδικά μετά την μεγάλη ευκαιρία της Κέρκυρας στο 4ο λεπτό με τον Ιωάννου, ο οποίος δεν κατάφερε με κεφαλιά να σκοράρει από καλή θέση.

Γρήγορα όμως διαψεύστηκαν όλοι, καθώς όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε και ο ρυθμός του ματς. Σε αυτό συνέβαλλε και η δυνατή βροχή που άρχισε στην Κέρκυρα, κάνοντας το έργο των ποδοσφαιριστών ακόμα πιο δύσκολο.

Η Κέρκυρα, αν και έπαιζε στην έδρα της, επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις και άφησε χώρους στον Άρη. Οι φάσεις όμως ήταν λίγες, μερικές όμως ήταν καλές, όπως το σουτ του Μάρτιν, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη.

Και οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν καλές στιγμές, όπως αυτή του Καζναφέρη, ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Οσμάν τον έκοψε. Το σκορ ημιχρόνου κρίνεται δίκαιο αν αναλογιστούμε τις φάσεις των δύο ομάδων.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυνατά μπήκε η Κέρκυρα στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 48ο λεπτό οι «Φαίακες» άνοιξαν το σκορ με τον Χουάν Μαρτίν που έκανε και το ντεμπούτο του. Ο Αργεντινός φορ με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 ύστερα από σέντρα του Αγρίτη από αριστερά.

Οι Κερκυραίοι δεν έμειναν εκεί όμως, καθώς πίεζαν αρκετά να κάνουν το 2-0, και δέκα λεπτά μετά το γκολ αρχικά ο Ιωάννου με κεφαλιά απέτυχε να σκοράρει και μετά ο Ανέστης Αγρίτης με «κεραυνό» έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βελλίδη.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, ωστόσο αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί η Κέρκυρα που έπαιζε με αντεπιθέσεις. Ο Χάβι Γράθια όμως δεν ήθελε να ρισκάρει όσο πέρναγε η ώρα και έτσι έβγαλε από το γήπεδο τον Ηλία Ιωάννου και πέρασε τον Ηλιάδη για να κρατήσει το σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν να ισοφαρίσουν και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Γιαννιώτα στο 87ο λεπτό, όταν ο νεαρός έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Μίχος (8’ Σακελλαρίου), Αγρίτης, Γιάντσης (84’ Τσίγκας), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου (71’ Ηλιάδης)

ΑΡΗΣ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Σολτάνι (84’ Σανκαρέ), Τόχα, Τσέζαρεκ, Φατί (68’ Καπετάνος), Ντίκο, Καζναφέρης (56’ Καζναφέρης), Λαζαρίδης, Ούμπιδες

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365