Βούτσινιτς: Μέχρι το τέλος και στην Ευρώπη

14:03 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τέσσερα χρόνια, η Γιουβέντους επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Ιταλίας επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος όπως αποκάλυψε ο Μίρκο Βούτσινιτς ο οποίος υπογράμμισε πως το Τσάμπιονς Λιγκ δίνει την απάντηση για την πραγματική αξία κάθε παίκτη και ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzeta dello Sport", ο Μαυροβούνιος επιθετικός τόνισε: "Με την νοοτροπία και την αγωνιστικότητα της περασμένης χρονιάς, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και στην

Ευρώπη. Η ομάδα έχει απεριόριστες δυνατότητες".
Όσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο το Τσάμπιονς Λιγκ: "Σημαίνει να μετράω τις δυνάμεις μου με τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι η διοργάνωση που σου δίνει απαντήσεις για την πραγματική σου αξία. Αλλά και η Serie A, όσο και αν θέλουν κάποιοι να την απαξιώσουν, είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου, ιδίως για έναν επιθετικό. Αν πετύχεις εδώ, μπορείς να παίξεις παντού".
Για τους εφετινούς στόχους της Γιουβέντους, ο Βούτσινιτς δήλωσε: "Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία, αλλά θα είναι δύσκολο. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Ιδίως φέτος, τόσο η Νάπολι όσο και η Ρόμα είναι πολύ δυνατές. Αλλά και οι Μιλανέζοι, δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Περιμένω ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα που θα κριθεί στην διάρκεια που θα έχει ο καθένας".

Keywords
Τυχαία Θέματα