Βραζιλία: Διαγωνισμός ομορφιάς τραβεστί με έπαθλο αλλαγή φύλου! (ΦΩΤΟ)

23:22 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη χρονιά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο διοργανώθηκε ένας λαμπερός, αλλά και πολύ ιδιαίτερος διαγωνισμός ομορφιάς.

Στην πασαρέλα ανέβηκαν 28 πανέμορφες κοπέλες, οι οποίες όμως έτυχε να γεννηθούν άντρες!

Ο διαγωνισμός Miss Trans Brazil 2013 διοργανώθηκε για δεύτερη φορά με επιτυχία με την 21χρονη Ραΐκα Φεράζ να κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο. Μαζί με τον τίτλο η νικήτρια έλαβε δώρο και μια εγχείριση αλλαγής φύλου σε κλινική της Ταϊλάνδης, κάτι που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στην Βραζιλία, καθώς είναι κάτι που απαγορεύεται.

Ωστόσο, οι διοργανωτές έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η νικήτρια δεν είναι αναγκασμένη να κάνει την εγχείριση αλλαγής φύλου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 4.000 δολάρια που θα της δοθούν για να κάνει οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση θέλει στην κλινική της Ταϊλάνδης. Πράγματι, η νικήτρια δήλωσε ότι δε θέλει να αλλάξει το φύλο της καθώς αισθάνεται ήδη γυναίκα και θα προτιμήσει να κάνει κάποιες επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Η νικήτρια θα εκπροσωπήσει τη Βραζιλία και στο διαγωνισμο Miss Universe Transgender 2014.

Ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στη χώρα και μάλιστα στηρίζεται από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι διακρίσεις απέναντι σε ομοφυλόφιλους στη χώρα. Στη Βραζιλία, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στο διάστημα 2007-2012 έχουν δολοφονηθεί σε επιθέσεις 1.314 ομοφυλόφιλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα