«Βρέθηκα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό»

14:39 11/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος επιβεβαίωσε πως τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας επιθετικός του Λεβαδειακού μίλησε στην εφημερίδα «Φως» για τους «ερυθρόλευκους» και τη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά:

Για το φλερτ με τον Ολυμπιακό: «Αληθεύει ότι βρέθηκα πολύ κοντά

στον Ολυμπιακό πρόσφατα. Τα τελευταία δύο χρόνια έφτασα επανειλημμένως πολύ κοντά στον πρωταθλητή Ελλάδας. Λεπτομέρειες φυσικά δεν θα πω».

Για το πρωτάθλημα: «Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός. Ξέρει πώς να βγει από μία δύσκολη κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την πίεση της κορυφής και πώς θα ξεπεράσει ένα-δύο συνεχόμενα πολύ κακά αποτελέσματα».

Για τον ποιον θα διάλεγε για συμπαίκτη από τον Ολυμπιακό: «Τον Τσόρι θα επέλεγα για συμπαίκτη άμα είχα αυτήν την δυνατότητα. Όσον αφορά τον Μήτρογλου πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είμαι σέντερ φορ και το ξέρω. Αυτό μάλλον συμβαίνει στον Κώστα».

Για καλύτερους προπονητές που είχε στην καριέρα του: «Με τον Μαλεζάνι, ήταν η πρώτη μου σεζόν στον Παναθηναϊκό και μου έδωσε πολλά. Αλλά και ο Αναστόπουλος στον ΟΦΗ με βοήθησε επειδή ήξερε και το μυστικό της θέσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα