Βρήκε το δάσκαλό της (VIDEO)

03:01 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- ΤΕΛΙΚΟΣ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Μαρακανά

Είναι γεγονός. Η Ισπανία απομυθοποιήθηκε καθώς βρέθηκε η ομάδα που την κοίταξε στα μάτια και κάτι παραπάνω... Η Βραζιλία σήκωσε πανηγυρικά το Confederations, καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 τους Ισπανούς (πρώτη ήττα σε επίσημο ματς μετά από της 21/06/10) που δεν κατάφερε να κερδίσει επίσημο τουρνουά για πρώτη φορά μετά από το 2006.

Η «σελεσάο» ξεκίνησε

με ιδανικό τρόπο καθώς στο 1:36, ο Όσκαρ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Φρέντ έπεσε στην περιοχή αλλά βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Κασίγιας από το μισό μέτρο. Στο 8ο λεπτό ο Νεϊμάρ απέφυγε τον Αρμπελόα κι έκανε τη σέντρα, αλλά το πλασέ του Όσκαρ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 27' το δυνατό φάουλ του Χουλκ δεν βρήκε στόχο. Οι Βραζιλιάνοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και στο 32' χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Κασίγιας σε τετ α τετ με τον Φρεντ ενώ στο 41' ο Πέδρο έκανε το σουτ με τον Λουίς να διώχνει πάνω στη γραμμή. Και στην επόμενη αμέσως επίθεση, ο Νεϊμάρ έπαιξε το 1-2 με τον Όσκαρ και με τρομερό σουτ, διπλασίασε τα γκολ της Βραζιλίας.

Η Σελεσάο μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό ο Φρεντ με απίστευτο πλασέ από τα ύψος της περιοχής, έκανε το 3-0, ενώ η Ισπανία έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο 53'. Ο Μαρσέλο έκανε πέναλτι στον Νάβας, αλλά ο Σέρχιο Ράμος αστόχησε από τα 11 μέτρα. Στο 63' το σουτ του Μαρσέλο έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 67' η Ισπανία έμεινε με 10παίκτες λόγω αποβολής του Πικέ. Στο 77ο λεπτό ο Νεϊμάρ κόπηκε την τελευταία στιγμή και στο 80' ο Σέζαρ είπε όχι σε σουτ του Πέδρο. Τελευταία καλή φάση στο ματς ήταν το άουτ του Βίγια στο 86', με τν Σέζαρ να λέει ξανά όχι.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζ. Σέζαρ, Ν. Άλβες, Τ. Σίλβα, Ν. Λουίζ, Μαρσέλο, Λ. Γκουστάβο, Φρεντ (73' Ζο), Νεϊμάρ, Όσκαρ, Παουλίνιο (87' Ερνάνες), Χουλκ (78' Ζάντσον).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα (46' Αθπιλικουέτα), Άλμπα, Σ. Ράμος, Πικέ, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο, Μάτα (52' Νάβας), Τόρες (59' Βίγια).

Keywords
Τυχαία Θέματα