«Βυθίζεται» η Κέρκυρα

20:00 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πανθρακικός πέρασε από την Κέρκυρα, την οποία βύθισε στη βαθμολογία. Βαϊρουά και Παπαδόπουλος οι σκόρερ του εύκολου 2-0. Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη η ομάδα του Ακη Μάντζιου.

To ματς

Σαν γηπεδούχος μπήκε στον (κακό) αγωνιστικό χώρο ο Πανθρακικός, που κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά την μεγάλη διπλή ευκαιρία του Παπαδόπουλου στο 6ο λεπτό (τον νίκησε ο Αναστασόπουλος σε τετ α τετ και κεφαλιά διαδοχικά),

άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Βαϊρουά. Ο μέσος από την Ταϊτή έπαιξε το «1-2» με τον Μίνγκα και πλάσαρε όμορφα τον τερματοφύλακα των Φαιάκων. Στη συνέχεια η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέρα από κάποια μακρινά σουτ και μερικές προσπάθειες από δεξιά με τους Ζουμπουλάκη και Λεόν, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Κουτσόπουλο.

Ότι σχέδιο είχε κατά νου ο Άκης Μάντζιος για το δεύτερο ημίχρονο, αχρηστεύτηκε μετά το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 50'. Ο Λουσέρο βρήκε με ωραία σέντρα από αριστερά τον επιθετικό του Πανθρακικού, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλό του στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 0-2. Δεν επεφύλασσε κάτι διαφορετικό η συνέχεια, αφού η Κέρκυρα έφτανε μεν σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά οι τελικές προσπάθειες των παικτών της ήταν πολύ κακές. Έτσι το τελικό 2-0 ήρθε να δώσει μια πολύτιμη νίκη στον Πανθρακικό.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας (46' Καραλής), Τσοκάνης (57' Κρητικός), Λεόν, Γκούμας, Μπάρκογλου, Αγρίτης (66' Σίμωσης).

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μουνάφο, Λουσέρο (90' Πρίττας), Βαϊρουά (66' Βιγιαρέχο), Μίνγκας, Παπαδόπουλος (Κοντογουλίδης 74') .

Keywords
Τυχαία Θέματα