Ξανά «τεσσάρα» μετά από 8 χρόνια (VIDEO)

12:05 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η χθεσινή βραδιά ήταν από τις πιο εφιαλτικές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα καθώς ηττήθηκε 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου και πλέον πολύ δύσκολα θα βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πάντως, έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να δεχτούν οι Καταλανοί τέσσερα γκολ σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η τελευταία φορά ήταν στις 8 Μαρτίου του 2005 κόντρα στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο η οποία είχε προηγηθεί με 3-0 χάρη σε γκολ των Γκούντγιονσεν,

Λάμπαρντ και Νταφ, με την Μπαρτσελόνα να μειώνει με δυο γκολ του Ροναλντίνιο και τον Τζον Τέρι να διαμορφώνει το τελικό 4-2.
Όσο για το 4-0, η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα έφυγε ηττημένη με το συγκεκριμένο σκορ ήταν τον Νοέμβριο του 1997 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, με χατ τρικ του Σεφτσένκο στο "Καμπ Νου", τρία χρόνια μετά από ένα άλλο 4-0 στην Αθήνα από την Μίλαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν χθες σε κακή βραδιά και είδε την ομάδα του να χάνει με 4-0 με τον Αργεντινό να ξαναζεί κάτι τέτοιο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 όταν η Αργεντινή είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από την Γερμανία με τον Τόμας Μίλερ να βάζει δυο γκολ, ενώ χθες έβαλε μόλις ένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα