Ξεχώρισε ο Φούντας

15:42 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με απόλυτη επιτυχία και με αρκετό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν τα φιλικά-δοκιμαστικά για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχθηκε τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρά το γεγονός πως δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με το άθλημα άφησαν θετικές εντυπώσεις. Αυτός όμως που με την παρουσία του έκλεψε την παράσταση ήταν ο αδερφός του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος έδειξε πως έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Έτσι ο Δημήτρης Κουνταρδάς θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει

ακόμα καλύτερα στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μέσα στις επόμενες μέρες. Από εκεί και πέρα για αυτούς που δεν κατάφεραν την χθεσινή μέρα να δώσουν το «παρών» στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα θα υπάρχει και νέα ημερομηνία με πιθανότερη να είναι αυτή της 10ης ή 15ης Ιουνίου.

Όσον αφορά στην ανδρική ομάδα, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε χαλαρούς ρυθμούς με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση στα μέχρι τώρα φιλικά. Έτσι ο Ενωσίτης τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί ακόμα ένα φιλικό την Πέμπτη σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος αντίπαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα