«Ξεχωριστή και μεγάλη εμπειρία»

18:49 24/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου, Δημήτρης Αγραβάνης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ για τη φετινή σεζόν στην οποία ήταν μέλος της πρώτης ομάδας.«Σε προσωπικό επίπεδο η πρώτη αγωνιστική χρονιά παρουσίας μου στον Πανιώνιο ήταν μεγάλη και σημαντική εμπειρία, γιατί αγωνίστηκα σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου και διότι είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής για την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα. Ελπίζω συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο την νέα

σεζόν και να κερδίσω παραπάνω την εμπιστοσύνη του κόουτς», είπε αρχικά ο 19χρονος άσος του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Η σεζόν για τον Πανιώνιο ήταν άκρως επιτυχημένη εάν αναλογιστούμε ότι πετύχαμε δύο μεγάλους στόχους. Κατακτήσαμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1 και παράλληλα με την νίκη επί του Παναθηναϊκού πετύχαμε τον στόχο να κάνουμε, τουλάχιστον, μια νίκη στους εντός έδρας αγώνες με αντίπαλους τις δύο ομάδες του υψηλότερου επιπέδου στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ενώ τέλος, είπε: «Σε ομαδικό επίπεδο η εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας με το buzzer beater του Νίκου Παππά και σε ατομικό το κάρφωμα, που έκανα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα