Ξεφεύγει ο ΟΦΗ

16:59 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού απομακρύνθηκε περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο ΟΦΗ

στο πρώτο μέρος. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή έξοδο του Στρατηλάτη ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κουτσιανικούλης στο 12' είχε ένα καλό σουτ και στο 28' ο Παπάζογλου πήρε και πάλι την κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά ο Στρατηλάτης μπλόκαρε. Πέντε λεπτά μετά ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε πλασέ του Όγιος.

Χωρίς ρυθμό το δεύτερο μέρος αν και ξεκίνησε καλά καθώς στο 46' ο Λεβαδειακός έχασε καλή ευκαιρία με τον Μάντζιο. Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή τυο 61' όταν μετά από σέντρα του Μπούρμπου η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα και τελικά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76' ο Μακρής έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Λεβαδειακός στο 89' έμεινε με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Ιωαννίδης για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπανούση.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (87'Μπανούσης), Παπάζογλου (79'Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (52'Μακουκούλα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ν. Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Γεωργίου, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μουλόπουλος, Μάντζιος, Μάγκας (46'Κάτζι), Λαμπρόπουλος (46'Ροτζέριο), Σανγκουϊνέτι, Κονέ, Ορτέγκα

Keywords
Τυχαία Θέματα