Ξέφυγε η Αϊντχόφεν

00:00 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ- ΛΕΓΚΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου
Με μεγάλο διπλό απέδρασε από τη Ρουμανία η Λέγκια και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση.
Απόλυτη κυρίαρχος η Ραπίντ στο πρώτο μέρος. Οι Ρουμάνοι δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Κούτσιακ, κυριώς με τους Πάνκου και Μπόζοβιτς. Από τη μεριά της η Λέγκια περιορίστηκε στην άμυνά της και παραλίγο να κάνει τη ζημιά σε μια δυο αντεπιθέσεις με τον Λιουμπόγια.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς στην επανάληψη και πάγωσαν τους Ρουμάνους στο 73ο λεπτό, καθώς ο Ράντοβιτς έκανε το 1-0. στη συνέχεια η Ραπίντ προσπάθησε να απαντήσει αλλά η Λέγκια πήρε μεγάλη νίκη.
ΡΑΠΙΝΤ: Κομάν, Ντουάρτε, Μάρκος Αντόνιο, Μπούρκα, Αλέξα, Ντεάκ, Γκριγκόρε (81' Σμπουρλέα), Χερέα, Ρομάν (27' Τεσέιρα), Μπόζοβιτς, Πάνκου.
ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Γιεντρτζέγτσικ, Ζεβλάκοφ, Βαβζίνιακ (81' Ρζέζνιτσακ), Κομορόφσκι, Γκολ (63' Μανού), Μπόρισιουκ, Βρντόλιακ, Ρίμπους (90' Ζίρο), Ράντοβιτς, Λιουμπόγια.

ΧΑΠΟΕΛ Τ.Α.- ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 0-1
Γήπεδο: Μπλούμφιλντ
Τεράστιο διπλό πέτυχε η Αϊντχόφεν μέσα στο Τελ Αβίβ επί της Χάποελ και πλέον θα χάσει μόνο με θαύμα την πρωτιά.
Πολύ καλύτερη η Χάποελ στα πρώτα λεπτά, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ με τον Νταμάρι, ενώ στο 21ο λεπτό ο ίδιος παίκτης αστόχησε από καλή θέση. Από το 30' και μετά η Αϊντχόφεν ισορρόπησε το ματς και προσπάθησε να βγει μπροστά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει γκολ.
Οι Ολλανδοί μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Λαμπιάντ και Μέρτενς στο 51' και στο 53'. Τελικά η Αϊντχόφεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό με το πέναλτι του Γουινάλντουμ. Το πέναλτι κέρδισε ο Μέρτενς από τον Πετσάλκα.
ΧΑΠΟΕΛ: Απούλα, Πετσάλκα, Φράνσμαν, Σις, Κουτάμπα, Κοέν, Ορέμους (83' Τοάμα), Αμπουτμπούλ, Ιγκιεμπόρ (60' Γκορντάνα), Νταμάρι (54' Λάλα), Ταμούζ.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίζακσον, Μανόλεφ, Μπουμά, Μαρσέλο, Ένχελααρ (46' Στρόοτμαν), Μέρτενς, Ταματά, Λαμπιάντ (79' Λενς), Τόιβονεν, Μάταβζ, Γουινάλντουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα