Ξεκαθαρίζει στην Ξάνθη...

22:44 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρκόφσκι σκόραρε και η Ξάνθη έφυγε με το 1-1 από την έδρα του Εθνικού Γαζώρου,κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, αφού η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στα Πηγάδια.

Το ματς

Μέτριο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ. Στο δεύτερο, όμως, το γρήγορο γκολ του Εθνικού Γαζώρου άλλαξε

την εικόνα του αγώνα και βοήθησε στη βελτίωση του θεάματος.Συγκεκριμένα, στο 48' ο Κωνσταντινίδης έβγαλε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Skoda Ξάνθη και ο Αλεξάντροβιτς απέναντι από τον Λυμπερόπουλο με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση από την Ξάνθη ήρθε από τον Μαρκόφσκι, ο οποίος στο 70ο λεπτό επέστρεψε στα γκολ και διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 1-1. Στο 80' η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την ευκαιρία για το διπλό, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από φάουλ του Μαρίν.

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (81' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης (59' Χαριπίδης).

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (56' Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (83' Ράνος), Τριάδης (57' Μαρίν), Μαρκόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα