Ξεκινά η επέκταση του «Άνφιλντ» με την βοήθεια του Δήμου Λίβερπουλ

18:01 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ιστορική ημέρα για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Δήμος της πόλης έδωσε τη συγκατάθεσή του για την αύξηση της χωρητικότητας του σταδίου των «κόκκινων». Σε πλήρη αντίθεση με την ελληνική πραγματικότητα, όπου συγκεκριμένα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, βάζει εμπόδια στην ανέγερση της «Αγίας Σοφίας», ο δήμος του Λίβερπουλ έδωσε το «οκ» στην ιστορική ομάδα (πέντε προς μια ψήφους), για να ξεκινήσει τα έργα.

Το θέμα πέρασε και τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2015, αλλά οι εντός έδρας αγώνες της Λίβερπουλ θα γίνονται κανονικά. Οι εργασίες θα γίνουν σε δυο στάδια και αρχικά θα επεκταθεί

η «Main Stand» και η χωρητικότητα θα φτάσεις τις 54.000 θέσεις και με περισσότερες θέσεις στην «Anfield Road End», εν τέλει το στάδιο της Λίβερπουλ θα μπορεί να δεχτεί 58.800 φιλάθλους.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος της πόλης, Τζο Άντερσον, που στηρίζει απόλυτα το έργο, είπε: «Είναι μια απόφαση ορόσημο για την περιοχή του Άνφιλντ, όπου μπορεί να φέρει νέες θέσεις εργασίας και άλλες επενδύσεις. Η γενική ανάπλαση θα φτάσει τα 260 εκατ. λίρες. Ένα βασικό μέρος του ποσού θα καλυφθεί από την Λίβερπουλ. Ο σύλλογος είναι ένας σημαντικός εργοδότης στην περιοχή και το γήπεδο της είναι ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες και τους επισκέπτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα