Σε εξέλιξη συνάντηση για το γήπεδο (ΦΩΤΟ)

18:53 30/3/2015 - Πηγή: AEK365

* Πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρωτήθηκαν κατά την είσοδό τους από τους δημοσιογράφους αν η συνάντηση θα είναι ανοικτή για τα Μέσα και ο Νίκος Στράτος τόνισε πως από την πλευρά της Ένωσης δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, όμως την απόφαση μπορεί να πάρει μόνο ο Δήμος. Τελικά, αποφασίστηκε να μπουν -για λίγα λεπτά- στην αίθουσα μόνο οι φωτογράφοι.

* Σύμφωνα με τη λίστα που έχει παραδοθεί στην είσοδο, στην συνάντηση θα συμμετάσχουν συνολικά 25 άτομα(!).

* Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας

βρίσκεται από νωρίς εντός του κτιρίου.

* Στις 19.06 έφτασαν στο Δημαρχείο έξι άτομα (κάποιο εξ αυτών ξένοι), που όπως αποδείχθηκε ήταν αρχιτέκτονες που κλήθηκαν από τον Δήμο στη συνάντηση. Σε ερώτηση του aek365 αν έχουν εκείνοι κάποιο σχέδιο για το γήπεδο, για λογαριασμό του Δήμου, ένας εξ αυτών απάντησε: «Όχι, ήρθαμε να ενημερωθούμε»!

* Στις 19.00 έφτασε στο Δημαρχείο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης.

* Στις 18.54 έφτασε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

* Περίπου 15 λεπτά πριν από τις 19.000 έφτασαν στο Δημαρχείο ο διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» Νίκος Στράτος και ο αρχιτέκτονας της «Αγιά Σοφιάς» Θανάσης Κυρατσούς, συνοδευόμενοι από δύο μελετητές που έχουν συμμετάσχει στον καταρτισμό του πρότζεκτ.

* Αυξημένα μέτρα ασφαλείας υπάρχουν στο Δημαρχείο Χαλκηδόνας (όπου στεγάζονται πλέον οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας). Η παρουσία Αστυνομίας είναι έντονη, ενώ η ΑΕΚ έχει δώσει λίστα με τα πρόσωπα που επιθυμεί να μπουν στο κτίριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα