Ξεκίνημα με ντέρμπι στο «Ετιχάντ»

08:06 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 20η αγωνιστική

Η αγωνιστική δράση μέσα στις γιορτές στην Premier League συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με τις ομάδες λίγο μετά την 19η αγωνιστική να ετοιμάζονται για την 20η που σηματοδοτεί την έναρξη του δευτέρου γύρου. Η προηγούμενη αγωνιστική σίγουρα θέλουν να την ξεχάσουν οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ καθώς καμία δεν εκμεταλλεύτηκε

την "γκέλα" της άλλης.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ στο πιο σημαντικό παιχνίδι με την νίκη για την ομάδα του Μαντσίνι να είναι μονόδρομος μετά την ήττα στις καθυστερήσεις από την Σάντερλαντ. Η Λίβερπουλ από την μεριά της βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και λόγω νικών που την έχουν φέρει στην 5η θέση αλλά και λόγω της επιστροφής του Τζέραρντ με τους παίκτες του Νταλγκλίς να προσπαθούν να βάλουν τέλος στο αήττηο σερί εννέα αγώνων που έχει η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της.

Μετά το καταστροφικό, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, 2-3 από την Μπλάκμπερν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένιωσε λίγο καλύτερα βλέποντας την ισόβαθμη της στην κορυφή, την Σίτι, να χάνει και αυτή ωστόσο στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" η επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Νιούκαστλ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει η πρωταθλήτρια στην κορυφή. Η Νιουκάστλ από την μεριά της με μια νίκη σε 8 αναμετρήσεις θέλει επειγόντως βαθμούς και επομένως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους παίκτες του Φέργκιουσον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στην Premier League
Δευτέρα 2/1 (17:00)
Άστον Βίλα-Σουόνσι
Μπλάκμπερν-Στόουκ
ΚΠΡ-Νόριτς
Γουλβς-Τσέλσι
Φούλαμ-Άρσεναλ (19:30)
Τρίτη 3/1 (21:45)
Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ
Γουίγκαν-Σάντερλαντ
Μαν.Σίτι-Λίβερπουλ (22:00)
Τετάρτη 4/1 (22:00)
Έβερτον-Μπόλτον
Νιούκαστλ-Μαν.Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα