Ξεκίνημα στις 13 Οκτωβρίου

15:53 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε μετά από συνεδρίαση πως το Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου. Κάτι που σημαίνει πως η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα μπει στη «μάχη» του Πρωταθλήματος με στόχο να διατηρήσει τα ηνία της και τη νέα

αγωνιστική περίοδο. Οι κοπέλες του Απόστολου Οικονόμου, όπως είναι γνωστό θα επιστρέψουν στα γήπεδα στις 20 Αυγούστου, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να βρουν ξανά ρυθμούς, αφού η χρονιά που θα ακολουθήσει αναμένεται αρκετά δύσκολη.

Πιο συγκεκριμένα η έναρξη της Α1 γυναικών για την περίοδο 2012-2013 ορίζεται για τις 13 Οκτωβρίου και λήξη στα τέλη του Απριλίου. Στην Α' φάση δεν θα υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτη), ενώ στη Β' φάση (πλέι οφ) οι αγωνιστικές θα γίνονται Τετάρτη - Σάββατο.

Το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ για τη φάση 1-4 της περιόδου 2012-2013 για την Α1 γυναικών θα κριθεί στις τρεις νίκες, συμπεριλαμβανομένων και των αποτελεσμάτων μεταξύ των ομάδων στην Α' φάση.

Τέλος, οι ομάδες θα μπορούν να αποκτήσουν μέχρι τρεις (3) ξένες στο ρόστερ τους και έχουν το δικαίωμα αλλαγής παίκτριας μέχρι την έναρξη του Β' γύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα