Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό

18:33 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στην Πάτρα έχει ξεκινήσει. Ενώ τονίζει πως προβάδισμα θα δοθεί στα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Αναλυτικά:

«H ΑΕΚ ενημερώνει όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σωματείου πως από αύριο (Πέμπτη 15 Μαρτίου) θα διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τον τελικό του

κυπέλλου Χάντμπολ στην Πάτρα. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ (επαναλαμβάνουμε) για τα ταμειακώς εντάξει μέλη τα οποία δικαιούνται από ένα εισιτήριο. Η ομάδα μας πήρε μόλις 300 εισιτήρια και από αυτά θα εξυπηρετηθούν και οι συγγενείς των αθλητών. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ο αριθμός των εισιτηριών που είναι προς διάθεση για το κοινό είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Για αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη. Η διάθεση των εισιτηριών θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου από τις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΑΕΚ στην Λεωφόρο Δεκελείας 138-140 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον αριθμό 210- 2584583».

Keywords
Τυχαία Θέματα