Ξεκινούν τα πλέι οφ

18:53 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αύριο διεξάγονται τα δεύτερα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 Γυναικών με τον ΠΑΟΚ και την Νέα Ιωνία να προηγούνται 1-0 των αντιπάλων τους και να χρειάζονται μία ακόμα νίκη για την πρόκριση στον τελικό. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Θεσσαλονίκη την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ενώ ο ΟΦ

Νέας Ιωνίας θα φιλοξενηθεί από την Ορμή Λουξ στην Πάτρα.
Η αθλήτρια της Ορμής Λουξ Λητώ Έλληνα σχολίασε: «Είμαστε έτοιμες για αυτή την σημαντική αναμέτρηση. Στο προηγούμενο παιχνίδι στην Αθήνα δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Νέα Ιωνία. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στα δικά μας λάθη. Αυτός είναι ένας τομέας που θα κρίνει πολλά, καθώς πιστεύω ότι αν τα περιορίσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο». Η έμπειρη αθλήτρια της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας Πέγκυ Βέμη τόνισε: «Κάναμε το λάθος στο πρώτο ματς, χάνοντας στην έδρα μας και τώρα πρέπει να το διορθώσουμε. Είχαμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και αυτό το πληρώσαμε. Πιστεύω στο αυριανό ματς να είμαστε σε καλύτερη ημέρα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε ξανά το πλεονέκτημα της έδρας, οδηγώντας τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι».
Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου επεσήμανε: «H επιδίωξη μας είναι η ομάδα να αποδώσει ένα παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Αν το κατορθώσουμε αυτό θα είμαστε κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη- πρόκριση. Αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου που και αυτός από την πλευρά του θα παλέψει για την νίκη. Οι μεγάλες ομάδες άλλωστε για αυτά τα παιχνίδια προετοιμάζονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα