Ξεμούδιασμα στην Τούμπα

21:41 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΟΥΜΠΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟΥ)

Μόνος αγωνίστηκε στη Τούμπα ο Ολυμπιακός και κέρδισε με 2-0 τον... άφαντο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι

δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο κόντρα στους "ερυθρόλευκους", προσφέροντάς τους ξεμούδιασμα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ όπου και στις δύο περιπτώσεις οι αμυντικοί μάρκαραν με τα... μάτια. Μετά το 2-0 ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να αρκείται στα δύο τέρματα και τον ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο να μην ιδρώνει τον αντίπαλό του. Σχεδόν σε καμία περίπτωση ο Μέγιερι δεν ανησύχησε με εξαίρεση το μακρινό σουτ του Πάμπλο Γκαρσία στο 29' που σταμάτησε στο δοκάρι.

Η νίκη αυτή έδωσε στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να ελπίζει ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού πλέον απέχει από τον Παναθηναϊκό μόλις δύο βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Τέσσερα μόλις λεπτά άντεξε ο ΠΑΟΚ την πίεση του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Αμπντούν. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι παρά το τέρμα που δέχτηκαν δεν έδειξαν να αντιδρούν με αποτέλεσμα να δίνουν στον Ολυμπιακό περιθώρια και για άλλο τέρμα.

Στο 18ο λεπτό ο Μιραλάς πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον μάρκαραν με τα... μάτια, και με πλασέ έκανε το 2-0.

Τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού σα να ξύπνησαν τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι μετά το 20ο λεπτό είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα. Η καλύτερη στιγμή για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ήρθε στο 29' όταν ο Πάμπλο Γκαρσία έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματάει στην αριστερή συμβολή των δοκών της εστίας του Μέγιερι.

Το πρώτο μέρος ανήκει στον Ολυμπιακό ο οποίος πέρα της φάσης του Γκαρσία δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ ο οποίος έδειξε να μην παλεύει για να μειώσει το σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι ομάδες άφησαν στην άκρη το ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστικό ρόλο πήραν τα νεύρα των παικτών και οι διαμάχες μεταξύ τους. Σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας υπήρχε και ένα σκληρό μαρκάρισμα το οποίο διέκοπτε το ματς με αποτέλεσμα να χαλάει ο υποτυπώδης ρυθμός του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να αρκείται στο 2-0 αφού έβλεπε τον ΠΑΟΚ να μην έχει όρεξη να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ. Φτάσαμε στο 76' όπου τα νεύρα κυριάρχησαν. Ο Λαζάρ κλώτσησε με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να πηγαίνει προς το μέρος του και να του ζητά τον λόγο. Ο Ρουμάνος μέσος νευρίασε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να χτυπάει με το κεφάλι τον Τζεμπούρ και τον Γιάχο να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Το ματς έληξε με τον Ολυμπιακό να... ξεμουδιάζει στην Τούμπα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (10/2).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Λίνο, Κατσικάς (11' λ.τρ. Μπαλάφας), Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (80' Ρομπέρ), Αθανασιάδης (38' λ.τρ. Ιβιτς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστ

Keywords
Τυχαία Θέματα