«Ξενέρωσε τον Μίτσελ ο Φαν Πέρσι»

08:02 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την λήξη του αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ" τα κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα στάθηκαν στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και στα τρία γκολ που πέτυχε.
Αναλυτικά:
Marca: "Ο Φαν Πέρσι ξενέρωσε τον Μίτσελ. Τρία γκολ

από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι έβαλαν τέλος στην πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μίτσελ είχε ευκαιρίες στο Ολντ Τράφορντ όμως τα γκολ του Ολλανδού έστειλαν τους Κόκκινους Διάβολους ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης".
As: "Ο Φαν Πέρσι έκανε την ανατροπή για την Γιουνάιτεντ με χατ τρικ. Ο Ολλανδός, που αποχώρησε τραυματίας, πέτυχε τρία γκολ, ένα με πέναλτι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά σε έναν μεγάλο Ντε Χέα".
Gazzetta dello Sport: "Τριπλός Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τον Ολυμπιακό (3-0). Μια βραδιά επιπέδου Γιουνάιτεντ, μια από τις λίγες καλές βραδιές σε μια άθλια σεζόν για τους Κόκκινους Διαβόλους".
Tuttosport: "Μάντσεστερ, καθάρισε ο Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός είναι ο ήρωας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς χάρισε μια μαγική βραδιά πετυχαίνοντας χατ τρικ και έδωσε την πρόκριση στην Γιουνάιτεντ για τους "8" εις βάρος του Ολυμπιακού, σώζοντας τον Μόγες".
El Pais: "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός 3-0: Οι παίκτες του Μόγες ανέτρεψαν το 2-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ".
Goal Espana: "Ο Φαν Πέρσι πέρασε την Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός επιθετικός έλαμψε στο Ολντ Τράφορντ και με χατ τρικ γύρισε τον αγώνα των 16 κόντρα στον Ολυμπιακό τσεκάροντας το εισιτήριο της Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά".
BBC: "Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι χάρισε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν 3-0 τον Ολυμπιακό και πέρασαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ".
Sky Sports: "Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά. Ο Ολλανδός έκανε χατ τρικ με και οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέτρεψαν το πλεονέκτημα δύο γκολ που είχε από το πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός"
L' Equipe: "Ο Φαν Πέρσι έσωσε την Γιουνάιτεντ. Με πολύ καλή εμφάνιση και χατ τρικ από τον Ολλανδό οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν ευρεία νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού (3-0 μετά το 0-2 στο πρώτο ματς) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ"
Telegraph: "Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι έσωσε τον Μόγιες. Τα γκολ του Ολλανδού έστειλαν τον Σκωτσέζο τεχνικό στους 8 της κορυφαίας διοργάνωσης".
Manchester Evening News: "Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός 3-0: Το χατ τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε την Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία σπουδαία βραδιά για τον Ντέιβιντ Μόγιες και την ομάδα του"
Guardian: "Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χατ τρικ... θάμπωσε τον Ολυμπιακό".
Daily Mail: "Ο Ρόμπιν χτύπησε χατ τρικ και έστειλε την Γιουνάιτεντ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν είναι όλα καλά για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες αφού ο Ολλανδός αποχώρησε τραυματίας"

Keywords
Τυχαία Θέματα