Ξεπερνά τον Μουρίνιο ο Πεπ

08:18 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι και για τρία χρόνια ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναλάβει προπονητής στην ομάδα χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Η καταλανική εφημερίδα "Sport", επικαλούμενη πηγές κοντά στον Γκουαρντιόλα, αναφέρει πάντως πως ο Ισπανός τεχνικός για αυτά τα τρία χρόνια θα βάλει πολλά λεφτά στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το

δημοσίευμα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα εισπράττει κάθε χρόνο17 εκατομμύρια ευρώ καθαρά συν τα μπόνους. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ισπανός τεχνικός εξαντλήσει το συμβόλαιο του, στο τέλος της τριετίας θα έχει εισπράξει 51 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι λοιπόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο παίρνοντας τα πρωτεία από τον Ζοσέ Μουρίνιο που αμείβεται από την Ρεάλ Μαδρίτης με 15.3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Επιπλέον, ο Γκουαρντιόλα θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά τον Σάμουελ Ετό'ο της Ανζί με τον Καμερουνέζο επιθετικό να αμείβεται με κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Πάντως από την πλευρά της Μπάγερν Μονάχου, εκείνο που υπογραμμίζεται είναι πως οι ετήσιες απολαβές του Πεπ Γκουαρντιόλα, χωρίς τα μπόνους, δεν θα είναι πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα