Ξεσηκωμός στους ΑΕΚτζήδες για να πάρουν έστω μία μετοχή για το γήπεδο

14:15 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και κάτι περισσότερες από 24 ώρες βρίσκεται σε ισχύ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» με στόχο την κάλυψη των 30 εκατ. ευρώ. Και ήδη, αυτές τις πρώτες ώρες παρατηρείται η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ, ο οποίος σπεύδει είτε δίνοντας 10 ευρώ (την ελάχιστη τιμή μετοχής, δηλαδή) είτε παραπάνω, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθένα. Η ουσία είναι πως η ανταπόκριση είναι ήδη μεγάλη και η αισιοδοξία πως η ΑΜΚ θα καλυφθεί γρήγορα είναι μεγάλη. Μεγαλύτερη

όμως είναι η ικανοποιήσει που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης, που βλέπει και στην πράξη τον λαό της ΑΕΚ να φωνάζει ενεργά «παρών» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να φτιαχτεί το γήπεδο απ' ΟΛΟΥΣ.

Θυμίζουμε τη διαδικασία, που κάθε Ενωσίτης μπορεί να λάβει μέρος στην ΑΜΚ της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Με κατάθεση 10 ευρώ στον λογαριασμό της «Τράπεζας Πειραιώς» με αριθμό 5102-063273-924 προεγγράφεται για την απόκτηση μίας μετοχής. Φυσικά ο καθένας μπορεί να πάρει όσες μετοχές επιθυμεί ο ίδιος και η... τσέπη του, με τη βασική προϋπόθεση βέβαια να βγαίνει ακέραιος αριθμός όταν το ποσό της κατάθεσης διαιρείται δια του 10.

Για παράδειγμα με 160 ευρώ κάποιος γίνεται κάτοχος 16 μετοχών.

Εννοείται πως η μετοχή θα είναι κανονικά τυπωμένη σε χαρτί με την μορφή που την βλέπετε στην κάτω φωτογραφία.

Εν τω μεταξύ εκτός από τους Ενωσίτες κατοίκους στην Ελλάδα, τεράστια κίνηση παρατηρείται ήδη και από τους κατοίκους του εξωτερικού.

Όσοι είναι εκτός Ελλάδας μπορούν ασφαλώς να πάρουν μέρος στην αύξηση με κατάθεση μέσω ίντερνετ στο ΙΒΑΝ ("GR23 0172 1020 0051 0206 3273 924") του λογαριασμού και την αναγραφή του Shift code (PIRBGRAA). Κάτοχος του λογαριασμού είναι η Δικέφαλος 1924. Οι κάτοικοι εξωτερικού πρέπει να αναγράφουν το όνομά τους, το ΑΦΜ τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η αυξηση ΜΚ θα έχει διάρκεια 4 μήνες και στην λήξη της θα αρχίσει η διαδικασία παράδοσης των μετοχών στους κατόχους τους. Ήδη κάτοχοι μετοχών είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο με το μισό του ποσού που πλήρωσαν για το εισιτήριο τους όμως και αυτοί θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν μετοχές μετά τους τέσσερις μήνες αφού τα χρήματα τους είναι σε αυτή την αύξηση που τρέχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα