«Ξέσπασε» η Λίβερπουλ

23:51 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Άμφιλντ»
Στην 4η θέση της Αγγλίας ανέβηκε προσωρινά η Λίβερπουλ, αφού επικράτησε με 3-1 της Νιουκάστλ στην αναμέτρηση του «Άμφιλντ» που άνοιξε την αυλαία της 19ης Αγωνιστικής, δίνοντας τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη και φθάνοντας τους τριάντα τέσσερις

βαθμούς. Η Λίβερπουλ είχε την πρώτη καλή φάση του πρώτου μέρους, με τον Ενρίκε να κάνει τη σέντρα, τον Ντάουνινγκ να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε σε πόδια και δεν κατέληξε στο τέρμα του Κρουλ. Τελικά η Νιούκαστλ ήταν εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 25ο λεπτό με λίγο τυχερό τρόπο. Ο Τέιλορ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπα και Άγγερ πήδηξαν για την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε και στους δύο και κατέληξε γκολ, το οποίο τελικά μέτρησε ως αυτογκόλ στον Δανό. Η απάντηση των «κόκκινων» ήταν σχετικά άμεση, καθώς στο 30 ο Άνταμ έκοψε τη μπάλα από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Μπέλαμι με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-1. Οι «κόκκινοι» απείλησαν στο 58' με τον Κάρολ να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ στο 67' γύρισαν «τούμπα» το ματς όταν ο Χέντερσον κέρδισε φάουλ από τον Σίμπσον και ο Μπέλαμι με ευθύβολο σουτ από τα 15 μέτρα νίκησε τον Κρουλ, κάνοντας το 2-1.Η Νιουκάστλ απείλησε στο 71' με τον Ντεμπά Μπα να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Καμπάιγ ενώ στο 72' η Λίβερπουλ «άγγιξε» το τρίτο γκολ όταν ο Τζέραρντ σέντραρε για τον Κάρολ αλλά η κεφαλιά του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κρουλ. Το 3-1 ήρθε τελικά στο 78' όταν Σπίαρινγκ και Χέντερσον έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο και ο δεύτερος πάσαρε στον Τζέραρντ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του Νταλγκλίς.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγγερ, Ενρίκε, Ντάουνινγκ, Άνταμ (59' Τζέραρντ), Χέντερσον, Σπίρινγκ, Μπέλαμι (74' Κάουτ), Κάρολ.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Σίμπσον, Ρ.Τέιλορ (46' Σαντόν), Τιοτέ, Καμπάιγ, Ομπερτάν (85' Σόλα Αμεόμπι), Γκουτιέρεζ, Βούκτσιτς (65' Μπεν Αρφά), Ντεμπά Μπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα