Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε Πελέ και Ρομάριο

16:52 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πρόσφατα αποτελέσματα της Εθνικής Βραζιλίας στα φιλικά παιχνίδια δεν ήταν ικανοποιητικά ένα χρόνο πριν το Μουντιάλ που θα γίνει στην έδρα της με την αγωνιστική της εικόνα να αποτελεί αφορμή για να ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δυο άσων του παρελθόντος, του Ρομάριο και του Πελέ.
Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το 2-2 με την Χιλή, ο Ρομάριο είπε: "Η ομάδα που υπέδειξε ο Πελέ κατάφερε να δεχτεί τις περισσότερες αποδοκιμασίες στην ιστορία της, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα εναντίον της Χιλής. Αποδοκιμασίες απόλυτα δίκαιες,

αφού η Βραζιλία δεν έπαιξε καθόλου καλά. Υπεύθυνος για όσα βιώνει η εθνική της χώρας μου είναι ο Πελέ και κανείς άλλος".
Άμεση ήταν η απάντηση του Πελέ: " Είμαι καλός καθολικός. Και ως τέτοιος ξέρω πως ο Θεός συγχωρεί τους αδαείς. Κάτι που θα κάνω κι εγώ με τον Ρομάριο. Τον συγχωρώ".
Ο Ρομάριο δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του συμπατριώτη του και επανήλθε λέγοντας το εξής: "Αν ήταν καλός καθολικός, θα είχε αναγνωρίσει την κόρη του και θα είχε παραβρεθεί στην κηδεία της. Ο Πελέ είναι ένας πραγματικός ποιητής... όταν βγάζει το σκασμό".
Πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα απάντηση του Πελέ που θα δώσει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο Βραζιλιάνων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα